Plecare neașteptată a lui Luis Suarez de la Nacional. Declarații emoționante ale atacantului

Dragos Stefanescu 20.09.2022, 17:51
Plecare neașteptată a lui Luis Suarez de la Nacional. Declarații emoționante ale atacantului

În această vară, Luis Suarez a fost protagonistul unui transfer surprinzător. Atacantul a ales să joace pentru Nacional Montevideo după ce contractul său cu Atletico Madrid a expirat. Se pare însă că aventura lui Suarez la formația uruguayană se va termina după doar 4 luni. După Cupa Mondială din Qatar, atacantul va juca pentru altă echipă.

Luis Suarez pleacă de la Nacional Montevideo după doar 4 luni

Luis Suarez (35 de ani) a fost protagonistul unui transfer surprinzător în această vară. După ce contractul atacantului cu Atletico Madrid a expirat, acesta a ales să joace pentru Nacional Montevideo. Suarez a fost lansat în fotbalul mare chiar de Nacional, în urmă cu 16 ani. Revenirea lui Suarez la echipa urguayană a produs o mare bucurie fanilor care i-au pregătit o primire fabuloasă. Atacantul nu s-a lăsat mai prejos și a făcut câteva declarații impresionante la sosire.

Am trei copii minunați al căror vis era să mă vadă jucând la Nacional”, spunea Suarez în cadrul prezentării la Nacional.

Se pare însă că aventura lui Suarez la Nacional se va termina în luna noiembrie, după doar 4 luni de la sosire. Anunțul a fost făcut chiar de președintele clubului.

Luis a făcut un mare efort pentru a veni la Nacional și, de fiecare dată când sunt întrebat, spun așa pentru a nu genera așteptări false. Odată campionatul încheiat, în noiembrie, el va pleca”, a declarat Jose Fuentes în emisiunea „Punto Penal”, de pe Canal 10.

La despărțirea de Nacional, Suarez s-ar putea încununa cu un titlu de campion al Uruguayului. Formația din Motevideo se află pe locul doi în Clausura, la egalitate de puncte cu River Plate, cu 6 etape înainte de finalul competiției.

Suarez este gata pentru o nouă aventură. Unde ar putea ajunge uruguayanul

După ce s-a despărit de Atletico Madrid, Luis Suarez nu a dus lipsă de oferte. El a fost dorit cu insistență de Aston Villa, formație ce este antrenată de Steven Gerrard, fostul său coleg de la Liverpool. În afara acestei oferte, se pare că mai multe cluburi din MLS l-au dorit pe atacantul uruguayan, după cum el însuși a dezvăluit.

Am cinci sau șase oferte din MLS”, declara Suarez în vară.

Conform ESPN, Luis Suarez dorește să se întoarcă în Europa după ce se va despărți de Nacional Montevideo la finalul lunii octombrie. Atacantul vrea să mai joace cel puțin doi ani la cel mai înalt nivel.

Urmăriți Playsport.ro și pe