Plecarea de la Rangers a lui Ianis Hagi poate să mai aștepte. E vremea relaxării pentru fiul lui Gică Hagi

Ștefănescu Dragoș / 15.06.2021, 09:28
Plecarea de la Rangers a lui Ianis Hagi poate să mai aștepte. E vremea relaxării pentru fiul lui Gică Hagi

Campionatul European de Fotbal 2020 este în plină desfășurare. La București a avut loc deja un meci din cadrul mareului eveniment fotbalistic. Arena Națională este gazdă pentru 4 partide de la turneul final european. Tricolorii au ratat calificarea la Euro 2020,astfel suporterii români nu au ocazia să-și vadă echipa favorită evoluând pe propriul teren.

Campion în Scoția

Ianis Hagi a avut un sezon excelent în tricoul echipei sale Glasgow Rangers cu care a câștigat campionatul din Scoția fără nicio înfrângere și la mare distanță de rivala istorică Celtic Glasgow. Fiul lui Gică Hagi și-a demonstrat valoarea pe tot parcursul sezonului trecut din Scottish Premiership. El a marcat șase goluri și a pasat decisiv de nouă ori. Ianis și-a adjudecat titlul de cel mai bun pasator din campionatul scoțian dar si de cel mai bun tânăr jucător al clubului Glasgow Rangers.

Ofertat de mai multe cluburi

După un sezon foarte bun, Ianis Hagi a intrat din nou în vizorul mai multor cluburi importante din Europa. Sevilla, Lazio Roma și Galatasaray Istanbul sunt echipele care și-au manifestat interesul pentru jucătorul român. Se pare că Rangers nu dorește să-l lase să plece pe Ianis. Antrenorul Steven Gerrard se bazează pe mijlocașul român și în sezonul următor.

Ca dovadă a aprecierii de care se bucură Ianis la Rangers stă dovadă și declarația a unui fost mare jucător al scoțienilor. Alan Hutton, legendă pe Ibrox Park, crede că Steven Gerrard ar trebui să insiste și să nu-l lase pe Ianis să plece de la Rangers.

Eu cred că a reușit un sezon foarte bun. El pune lucrurile în mișcare, vede pase, dă goluri. Este evident de ce este dorit de alte cluburi.

Îl văd titular meci de meci pe viitor – am remarcat că uneori joacă din primul minut, alteori e rezervă, nu e o situație ușoară pentru un jucător.

Acum, totul depinde Steven Gerrard, el trebuie să discute cu Ianis. Steven nu s-a retras de mult timp din fotbal, înțelege situația.

Iar Hagi este foarte tânăr, uneori uităm asta. Are tot viitorul în față. Eu l-aș lua deoparte și i-aș spune:

Te vrem aici. Vei juca mai mult, ești un jucător important, trebuie răbdare.

Oricum el mai are contract, mi-ar plăcea să rămână, cu el Rangers e mai puternică.

Are timp destul să meargă în altă parte, eu zic că nu are rost să forțeze acum un transfer”, a declarat Hutton.

Sub soarele Greciei

În timp ce Euro 2020 este în plină desfășurare, jucătorii români se află în vacanță. Ianis Hagi se relaxează pe insula grecească Mykonos, după un sezon plin de succese.

Plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers mai poate astepta
Plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers mai poate astepta

Alături de Ianis în exclusivista stațiune, se mai află și jucătorii Denis Alibec, Carlo Casap si Cristi Ganea. Cei patru au postat mai multe imagini si filmulețe pe rețelele de socializare, iar fanii lor nu au întarziat să le lase comentarii de apreciere.