Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United se poate produce în următoarele zile: „A venit vremea să ne despărțim”

Robert Zanfir / 02.07.2022, 20:07
Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United se poate produce în următoarele zile: „A venit vremea să ne despărțim”

Cristiano Ronaldo (37 de ani) i-ar fi anunțat pe șefii lui Manchester United că este timpul să plece. Conform englezilor de la Daily Mail, starul portughez ar fi primit o ofertă de la o echipă europeană mai puternică. Chelsea, Bayern, AS Roma sau Sporting Lisabona sunt cluburile despre care se vehiculează că ar fi interesate de semnătura atacantului.

Cristiano Ronaldo ar fi dat răspunsul mult așteptat de fanii lui Manchester United. Suporterii s-au temut că idolul lor nu va fi de acord cu schimbările pe care le traversează clubul. Nu au scăpat de ce le-a fost frică. Daily Mail a dezvăluit, „pe surse”, că atacantul le-ar fi transmis deja șefilor că are o ofertă mult mai apropiată de standardele lui. Portughezul ar fi cerut să fie lăsat să plece.

Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United se poate produce în următoarele zile

Manchester United nu s-a calificat pe loc de Liga Campionilor și va rata prezența în cea mai strălucitoare competiție din Europa. Lucru care nu este deloc pe placul lui Cristiano Ronaldo. Portughezul ar fi așteptat să vadă și care vor fi mutările clubului, după aducerea lui Erik ten Hag.

Reîntors la United anul trecut, Ronaldo este convins că mai poate evolua la nivel înalt încă trei, patru sezoane, astfel că strategia lui United nu îi inspiră încredere. Șefii de pe „Teatrul viselor” nu doar că nu au adus niciun nume de impact în pauza de vară, dar i-au pierdut și pe Nemanja Matic și Paul Pogba.

Ronaldo, pe lista lui Chelsea, Bayern, Roma sau Sporting

Deși a ajuns la 37 de ani, Cristiano Ronaldo nu duce lipsă de oferte. Se pare că cea mai tentantă dintre ele ar fi chiar de la una dintre marile rivale. Chelsea ar fi pus ochii pe omul cu 24 de goluri și 3 pase decisive în cele 39 de partide jucate în stagiunea trecută.

„Aștept cu nerăbdare să lucrez cu Ronaldo. Este un gigant, pentru tot ce a arătat până acum și pentru cât de ambițios este. Vreau să-l țin la Manchester United, desigur. El a fost foarte important pentru acest club și poate produce statistici grozave”,
Erik ten Hag, conform presei din Olanda.