Plecarea lui Ionuț Radu de la Inter nu mai e sigură. Au apărut scurtcircuite în negocierile cu Cremonese

Gabriel-Alexandru Ioniță / 27.06.2022, 10:42
Plecarea lui Ionuț Radu de la Inter nu mai e sigură. Au apărut scurtcircuite în negocierile cu Cremonese

Deși era dat ca iminent, împrumutul lui Ionuț Radu de la Inter Milano la Cremonese întâmpină anumite probleme. Din acest motiv el nu a fost încă anunțat oficial de cele două cluburi. Se pare că problemele între părți intervin în momentul când se aduce în dicuție salariul portarului român în vârstă de 25 de ani.

Salariul lui Ionuț Radu reprezintă o problemă majoră pentru Cremonese

Acesta încasează la Inter nu mai puțin de 2.2 milioane de euro pe sezon, sumă mult prea mare pentru micuța formație din Cremona. Aceasta nu are cum să îi satisfacă aceste pretenții lui Ionuț Radu și aici este punctul în care se blochează negocierile cu Inter.

Totuși, tuttomercatoweb.com anunță că sunt șanse mari ca situația să fie deblocată în scurt timp. Asta pentru că „nerazzurrii” și-au manifestat disponibilitatea de a contribui și ei cu o parte din salariul românului în sezonul viitor.

Inter ar urma să suporte o parte din acesta, iar tranzacția să reintre în linie dreaptă

Astfel, sunt șanse mari ca acordul să fie totuși anunțat oficial în scurt timp. Fapt confirmat inclusiv de Oscar Damiani, unul dintre impresarii lui Ionuț Radu. Acesta a explicat că cele două cluburi vor reuși să cadă la un acord, moment în care totul va depinde de portarul român. Și chiar l-a sfătuit pe acesta să aleagă totuși Cremonese, pentru a putea bifa cât mai multe minute în sezonul viitor.

E un acord între Inter și Cremonese pentru împrumut. Acum el (n.r. Ionuț Radu) va trebui să decidă, pentru că el va juca, nu noi. Când va reveni în Italia, va lua decizia. Dacă va accepta, face vizita medicală și semnează contractul. El trebuie să joace, îi place ideea de a veni la Cremonese”, este ultima declarație a lui Oscar Damiani pe acest subiect, citată de informazione.it.

Anterior, mutarea lui Ionuț Radu, sub formă de împrumut pentru sezonul viitor, a fost dată ca sigură de trei surse importante din Italia. Alfredo Pedulla, de la Gazzetta dello Sport, a oferit informația în premieră, iar ulterior aceasta a fost confirmată de Nicolo Schira și de cei de la Tutto Mercato Web.

Este clar că și în acest moment afacerea este foarte aproape să ajungă la un final. Pare că mai lipsește doar anunțul oficial, care este așteptat să vină în următoarele zile, în funcție de cum va decurge ultima întâlnire între reprezentanții celor două cluburi.

L-a înșelat iubita pe Ionuț Radu? Fotomodelul despre care s-a spus că ar trăi o poveste de dragoste cu românul a fost surprinsă cu un alt bărbat