Plecarea lui Marian Copilu de la Universitatea Craiova ar putea fi urmată și de o despărțire de Arlauskis: „Marian mi-a zis că e nevoie de mine”

Robert Zanfir 17.10.2022, 21:37
Plecarea lui Marian Copilu de la Universitatea Craiova ar putea fi urmată și de o despărțire de Arlauskis: „Marian mi-a zis că e nevoie de mine”

Giedrius Arlauskis (34 de ani) l-ar putea urma pe Marian Copilu și ar putea pleca de la Universitatea Craiova. Portarul a fost adus în Bănie la cererea fostului președinte executiv. Cei doi au lucrat împreună și la CFR Cluj, iar lituanianul i-a părăsit pe ardeleni după demiterea oficialului.

Nici victoriile nu îi mai unesc pe olteni. Succesul cu Petrolul, 2-1, venit după două rezultate negative, a fost urmat de plecarea lui Marian Copilu. Fostul preşedinte executiv al oltenilor şi-a dat demisia la mai puţin de un an de mandat. A fost urmat de un apropiat din conducere. I-ar putea urma și Arlauskis. Lituanianul a fost adus în Bănie la propunerea oficialului și tocmai a debutat pentru alb-albaștri.

Plecarea lui Marian Copilu de la Universitatea Craiova ar putea fi urmată și de o despărțire de Arlauskis

Arlauskis a rămas iar fără cel mai apropiat om din fotbalul românesc. Portarul a plecat cu scandal de la CFR Cluj imediat după îndepărtarea lui Marian Copilu. Scenariul ar putea să se producă și acum, după ce oficialul și-a dat demisia din conducerea echipei lui Mihai Rotaru. De 7 ori campion al României, Arlauskis are contract cu Universitatea până la finalul sezonului. Îl va duce la bun sfârșit?

„Iniţial am fost sunat chiar de către Mihai Rotaru să vin la Craiova. Mi‑a plăcut ce mi‑a zis, am simţit multă încredere în mine din vorbele lui. Mi‑a spus că crede că pot să ajut această echipă şi că presupune că şi pentru mine ar fi o provocare să câştig campionatul cu Universitatea.

Şi, de când mi‑a zis asta, mi‑am fixat şi eu asta în cap: m‑am hotărât să vin ca să îndeplinim visul tuturor oltenilor”, a spus Arlauskis pentru revista oficială a clubului.

Arlauskis vrea titlul 8 în România

„La Craiova e excelent, aşa cum mă aşteptam, toată lumea m‑a primit foarte bine. Acum vreau să dau şi eu ceva înapoi echipei ăsteia, adică să joc şi să o fac bine.

Acum cred că sunt la zi şi cu antrenamentele şi pregătirea. Toate titurile au fost frumoase, dar cel mai frumos este cel care urmează, al optulea, cu Universitatea Craiova.

Aşa cum vă spuneam, pentru asta sunt aici. La CFR le ziceam în glumă colegilor că o să mă opresc când o să‑l egalez şi pe Marius Lăcătuş, care are 10 trofee, dar serios vorbind încă trei titluri pare prea mult pentru mine la această vârstă” a mai spus Arlauskis.

David Lazar, Denis Rusu și Laurențiu Popescu sunt concurenții lui Giedrius Arlauskis în poarta Universității Craiova.

Nu aș vrea să îi fac analiza doar lui Arlauskis, nu a avut mai probleme în afară de gol, nu au fost șuturi care să îi pună probleme. Avem patru portari la nivel de Liga 1, oricare dintre ei ar putea fi titular”,
Mirel Rădoi, după Universitatea Craiova – Petrolul 2-1

Urmăriți Playsport.ro și pe