Plecarea lui Tănase de la FCSB, amânată de Gigi Becali. Patronul și-a anunțat căpitanul când va părăsi echipa

Marian Cărăvan 21.03.2021, 23:58
Plecarea lui Tănase de la FCSB, amânată de Gigi Becali. Patronul și-a anunțat căpitanul când va părăsi echipa

Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie după ce echipa sa a surclasat campioana CFR Cluj. FCSB s-a impus cu 3-0 în derby-ul campionatului și a luat avans în fruntea clasamentului, cu două etape înaintea încheierii sezonului regular. Își va pierde însă FCSB căpitanul, după ce acesta a refuzat prelungirea contractului? Plecarea lui Tănase de la FCSB, amânată de Gigi Becali. Patronul și-a anunțat căpitanul când va părăsi echipa.

Plecarea lui Tănase de la FCSB, amânată de Gigi Becali

Florin Tănase este căpitanul celor de la FCSB și totodată golgheterul campionatului, cu 18 goluri în acest sezon. Deși are perspectiva obținerii titlului de campion și de golgheter, Florin Tănase nu pare a fi interesat de a continua la FCSB. El a refuzat sistematic prelungirea contractului cu roș-albaștri. Fotbalistul cotat la trei milioane de euro mai are contract cu FCSB un an și nouă luni, după cum declară Gigi Becali. După ce Victor Becali a anunțat că jucătorul FCSB ar fi de acord să semneze cu un alt club pentru un salariu de 1,5 milioane de euro, Gigi Becali a pus capăt speculațiilor. Plecarea lui Tănase de la FCSB, amânată de Gigi Becali. Patronul și-a anunțat căpitanul când va părăsi echipa.

Florin Tănase este un fotbalist exponențial pentru noi în acest moment. Abia după grupele Champions League va pleca Tănase de la FCSB.

Vreau să câștigăm campionatul, dar mai apoi vreau să luptăm pentru Champions League și pentru asta am nevoie de o echipă puternică. Până la toamnă nu mă interesează nicio ofertă”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Plecarea lui Tanase de la FCSB, amanata de Gigi Becali
Plecarea lui Tanase de la FCSB, amanata de Gigi Becali

Florin Tănase și alți doi jucători de la FCSB, convocați de Mirel Rădoi

Florin Tănase, Florinel Coman și Ovidiu Popescu sunt cei trei jucători de la FCSB convocați de Mirel Rădoi pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Mai mult, Adi Mutu a chemat și el la reprezentativa de tineret șase fotbaliști de la formația roș-albastră, iar Risto Radunovic merge la selecționata Muntenegrului. Liga 1 va lua o pauză, FCSB urmând să dispute următorul meci, pe 4 aprilie, contra celor de la U. Craiova.

România va avea următorul program în luna martie:

– 25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
– 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
– 31 martie: Armenia – România, ora 19:00.

Meciurile vor fi transmise de PROTV și contează pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022, găzduit de Qatar. România se mai află în grupă cu Islanda și Liechtenstein. Doar ocupanta primului loc se va califica direct la turneul final, în timp ce locul secund poate duce la baraj.

Urmăriți Playsport.ro și pe