”Poate facem un record!” Meme Stoica a anunțat câte bilete s-au vândut pentru meciul cu CFR Cluj

Alex Matei 12.05.2023, 08:11
”Poate facem un record!” Meme Stoica a anunțat câte bilete s-au vândut pentru meciul cu CFR Cluj

 

Mai sunt trei etape până la finalul acestui sezon din Superliga. FCSB joacă cu CFR Cluj derby-ul pentru Europa. Meme Stoica se așteaptă ca partida de pe Arena Națională să aibă o asistență numeroasă.

FCSB este la trei puncte de primul loc, iar Gigi Becali nu concepe ca și anul acesta să piardă titlul în prima ligă. Pentru a luat campionatul după mulți ani, echipa lui Becali trebuie să treacă de primul hop, duminică, împotriva CFR-ului.

Ce a spus Meme Stoica

Meme Stoica e sigur că lupta la titlu se va decide în ultima etapă, atunci când sunt programate meciurile FCSB – Rapid și CFR Cluj – Farul Constanța.

Ne apropiem de 30.000 vertiginos. Mă gândesc că poate facem un record dacă face și Craiova ceva. Indiferent de ce se întâmplă la Craiova, campionatul se va juca până în ultima etapă. Nu va mai fi ce-a fost în anii trecuți.
Important e ca noi să câștigăm. Până la urmă, asta e tot ce contează. Cu Nordul lângă noi, numai erori prea mari de arbitraj ne-au oprit să câștigăm anumite meciuri.

În rest, băieții cred că au demonstrat că simt ce se transmite din tribună și din peluză. Ne vedem duminică, a anunțat Mihai Stoica, într-un dialog cu Gheorghe Mustață, transmis în direct pe TikTok de liderul galeriei FCSB-ului.

Liderul galeriei a avut și un mesaj pentru Deian Sorescu, fostul dinamovist ajuns la FCSB în această iarnă.

„Din partea mea, ai o singură vorbă. Și, dacă n-o respecți, ne certăm amândoi. În momentul în care dai gol și nu te sui pe gard la noi, ai să vezi ce pățești”, i-a spus Mustață lui Sorescu.

FCSB – CFR Cluj se joacă, duminică, pe Arena Națională, de la ora 21. Sâmbătă, de la 21:30, va fi meciul Universitatea Craiova – Farul Constanța.

Urmăriți Playsport.ro și pe