Polemica de la CFR Cluj, rezolvată: „Daniel Paraschiv a cerut să plece”

Gabriel-Alexandru Ioniță 01.12.2022, 13:52
Polemica de la CFR Cluj, rezolvată: „Daniel Paraschiv a cerut să plece”

Daniel Paraschiv a jucat excelent contra CFR-ului, fosta sa echipă, și a generat o mică polemică între Dan Petrescu și Cristi Balaj. Antrenorul campioanei a spus după meciul cu Hermannstadt că îl regretă pe atacantul de 23 de ani și că el s-ar fi opus plecării lui din Gruia, iar președintele clubului a spus că jucătorul care a debutat recent, cu gol, la echipa națională a României nu reprezintă de fapt o mare pierdere pentru echipa vișinie, care a câștigat titlul sezonul trecut și fără aportul lui.

Daniel Paraschiv ar fi cerut să plece de la CFR Cluj, pentru a prinde mai multe meciuri

La scurt timp după acest schimb de replici, a ieșit la iveală faptul că Dan Petrescu nu ar avea motive reale să fie nemulțumit. Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, a dezvăluit că are informații conform cărora Daniel Paraschiv a fost cel care a cerut să fie cedat la o altă echipă, pentru a putea prinde mai multe meciuri și, astfel, pentru a putea progresa.

„Apropo de CFR, el a mai fost cumpărat o dată de CFR. Şi a realizat acolo că, în momentul sosirii lui la CFR, nu-i conferă dreptul de a juca la CFR. El, nu altcineva. Şi el a cerut să meargă împrumut. A spus că e mai bine pentru cariera lui.

E un jucător care gândeşte mult, asta cred că este principala lui caracteristică… Nici stângul, nici dreptul, nici altceva, ci capul. Şi ăsta este un lucru foarte mare, pentru că, de foarte multe ori, se face o greşeală în selecţia jucătorilor. Se judecă numai după ce ştiu să facă cu piciorul şi, în fotbalul actual, cei mai mulţi reuşesc cu capul, în primul rând.

El este unul dintre ei şi declaraţia lui cred că este sinceră şi spune realitatea: sunt în continuare o promisiune, în momentul ăsta.

Ca promisiune nu o să poată să joace la CFR, niciodată. La CFR, dacă vrei să joci şi vrei să fii titular 100%, trebuie să fii certitudine. Că am văzut ce-şi doreşte Dan Petrescu.

Şi cred că mai este ceva. Cred că este suficient de inteligent să-şi dea seama când este dorit de o echipă sau este doar… curtat… şi chiar şi înaintea meciurilor directe”, a spus fostul jurnalist potrivit orangesport.ro.

Dan Petrescu a dezvăluit că îl regretă pe actualul atacant al celor de la Hermannstadt

La finalul partidei directe de la Mediaș, antrenorul CFR-ului a spus că, dacă s-ar fi ocupat el de această situație, Daniel Paraschiv ar fi rămas în Gruia.

„Nu l-am avut eu (n.r. pe Paraschiv). CFR l-a avut, băiatul ăsta nu scăpa din mâna mea. Nu scăpa! Cel mai bun atacant român în momentul de faţă. Îl regret 100%”, a spus Dan Petrescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe