Politica lui Gigi Becali, criticată dur de Bănel Nicoliță: „Păi, cine mai e fotbalist dacă nu el?”

Olteanu Ștefan 03.12.2022, 15:43
Politica lui Gigi Becali, criticată dur de Bănel Nicoliță: „Păi, cine mai e fotbalist dacă nu el?”

Bănel Nicoliță l-a certat public pe Gigi Becali, după ultimele declarații făcute de finanțatorul FCSB.

Gigi Becali, contrazis de Bănel Nicoliță. FCSB trebuie să aibă doi titulari incontestabili

Gigi Becali l-a deranjat pe Bănel Nicoliță cu ultimele declarații, făcute la scurt timp după restanța FC Botoșani – FCSB 2-3, prin intermediul cărora și-a avertizat doi dintre cei mai valoroși jucători.

Andrei Cordea, cel mai constant fotbalist de la FCSB, dar și Andrea Compagno, golgheterul Superligii, au fost ambii avertizați de finanțatorul roș-albaștrilor după victoria cu FC Botoșani.

Cordea și Compagno au fost înlocuiți în minutul 66 al confruntării, când pe teren au fost trimiși David Miculescu și Bilel Omrani. Aceștia din urmă l-au impresionat pe Gigi Becali, care a lăsat de înțeles că ar putea ajunge titulari în perioada următoare.

Bănel Nicoliță crede că avertismentul lui Gigi Becali este lipsit de logică, având în vedere prestațiile pe care Cordea și Compagno le-au avut în ultimele luni. De altfel, Compagno a contribuit inclusiv la victoria cu FC Botoșani, reușind să marcheze al doilea gol al roș-albaștrilor.

„Cordea îi ține de 3 luni de zile în spate. Și Octavian Popescu, acum, de când și-a revenit. Ultimele trei meciuri. S-a cunoscut în meciurile cu Rapid, cu Craiova în care au făcut meciuri foarte bune.

Dacă nici Cordea nu mai e fotbalist… Compagno la fiecare meci marchează.

Fără Cordea și Compagno nu văd echipa. Ei sunt baza. Sunt motoarele echipei. Cordea a fost cel mai bun. Cred că toți sunt de acord cu ce spun eu. Jucătorul care a fost determinant la echipă. Toate rezultatele pozitive care au venit au fost datorită lui”, a declarat Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik.

8 goluri și 5 pase decisive a reușit Cordea în acest sezon, în 28 de meciuri jucate pentru FCSB. În schimb, Andrea Compagno are 14 goluri marcate în actuala stagiune, 9 pentru FCSB și 5 pentru FC U Craiova.

Care e visul lui Andrea Compagno la FCSB

Cu 13 goluri marcate doar în Superliga, Andrea Compagno pare că se îndreaptă cu pași repezi către titlul de golgheter. Al doilea marcator al campionatului e Daniel Paraschiv, de la FC Hermannstadt, care are 9 reușite.

Cu toate acestea, visul lui Compagno este să câștige măcar un trofeu alături de echipă:

„Am câștigat, era un meci foarte important pentru noi. Sunt fericit și pentru reușita personală, dar punctele erau cele mai importante. Pentru noi terenul nu era foarte bun, dar ne-am adaptat bine.

Ne-au condus, am revenit și a fost un meci frumos. E bine că am câștigat. Nu mă interesează cum marchez. Că e penalty, că e cu coapsa, cu capul. A dat o minge foarte frumoasă Olaru și e bine că a intrat.

Visul meu e să câștig cu echipa, visul meu în acest an e să câștigăm ceva cu echipa. Încerc să ajut echipa în fiecare meci și astăzi a mers bine. Cum nu am rival? Nu, nu, nu. Sunt foarte mulți atacanți buni.

Pentru mine e important să ajut echipa cu goluri, cu pase de gol, cu goluri și sper ca la sfârșitul anului să câștigăm ceva.

Nu vreau să vorbesc despre antrenor. Sigur, au fost foarte multe schimbări și nu știu cum a fost când a început sezonul.

Acum văd că în fiecare meci, în fiecare zi, la fiecare antrenament e mai bine. Nu vreau să vorbesc de antrenor, cum am zis. Suntem pe drumul bun și trebuie să nu ne oprim. A fost un meci foarte frumos, cu multe ocazii la ambele porți. A fost frumos, important e că am câștigat.

Vreau să zic la mulți ani pentru România, mi-a dat o oportunitate foarte mare. Stau aici și mă simt puțin român, azi e o zi specială și trebuie să zic la mulți ani”, a declarat Andrea Compagno”, a declarat Compagno, după FC Botoșani – FCSB 2-3.

„Înțepat” de Mihai Stoica, Gigi Becali și-a recunoscut greșeala: „M-am păcălit”.

Urmăriți Playsport.ro și pe