Polonia, noul El Dorado pentru fotbaliștii din naționala României. Ionuț Nedelcearu este la un pas de un transfer spectaculos

Bordei Radu / 03.07.2022, 14:55
Polonia, noul El Dorado pentru fotbaliștii din naționala României. Ionuț Nedelcearu este la un pas de un transfer spectaculos

Tot mai mulți dintre fotbaliștii români aleg să meargă în Polonia, ultimul exemplu este Ionuț Nedelcearu. Fundașul naționalei noastre se pregătește să lase Italia pentru a merge la campioana din Polonia. Aceasta îl dorește pe internaționalul nostru.

Ionuț Nedelcearu, tot mai aproape de Polonia. Este dorit de Lech Poznan

Tricolorul a retrogradat, cu Crotone, din Serie B și nu vrea să joace la nivel de liga 3. De aceea, fundașul de 26 de ani își caută echipă. La fel ca alți jucători români, Polonia pare o opțiune bună pentru fostul dinamovist. Mai ales că ar juca la nivel mare, inclusiv în grupe de cupe europene. Bogdan Racoviţan şi Virgil Ghiţă sunt ultimele exemple de români care au ales să meargă în campionatul leșilor.

Nedelcearu este tentat și de faptul că ar fi căutat chiar de campioana acestei țări, Lech Poznan. Italienii au respins deja o ofertă a polonezilor, așteaptă ca aceștia să ofere măcar 1 milion de euro, atât cât îi costase și pe ei.

Ionuț este tentat de campioana Poloniei, poate juca în Liga Campionilor. Lech este o variantă foarte bună, noi mai avem oferte și din Italia sau Belgia. Dar Ionuț preferă pe Lech, să vedem ce-o ieși. Prima ofertă a fost respinsă, mai așteptăm, a declarat agentul jucătorului. 

Universitatea Craiova încearcă să dea lovitura cu Ionuț Nedelcearu

Oltenii s-au întărit deja în compartimentul defensiv prin aducerea lui Raul Silva, fost fotbalist la Braga. Totuși, formația antrenată de Laszlo Balint încearcă să dea lovitura pe piața transferurilor.

Din informațiile Playsport.ro, Craiova lui Mihai Rotaru se interesează de situația lui Ionuț Nedelcearu de la Crotone. În stagiunea trecută, formația românului a retrogradat în Serie C.

Cu puțin timp în urmă, în presă a apărut și un interes al celor de la FCSB pentru fundaș. Totuși, Nedelcearu a menționat din start că prioritatea sa este alta.

Nu pot decât să mă bucur că se gândesc la mine, dar e puțin cam departe FCSB de mine în acest moment. Prioritatea mea e alta, sper să se și concretizeze.”

Crescut la Centrul de Copii și Juniori ai lui Dinamo, fotbalistul a bifat 5 sezoane în Liga 1 pentru „câini”. Acesta ar fi un alt motiv pentru care jucătorul nu ar fi încântat să ajungă la echipa patronată de Gigi Becali. Asta chiar dacă bucureștenii l-au dorit.

Om de bază în sezonul trecut, cu 34 de apariții din 38 în Serie B, Nedelcearu mai are contract cu Crotone până în vara lui 2024.