Portretul noului „salvator” de la Dinamo. „Eugen Voicu nu va fi patron”. Planul care va revoluționa fotbalul românesc. EXCLUSIV

Radu Bordei 02.03.2023, 20:17
Portretul noului „salvator” de la Dinamo. „Eugen Voicu nu va fi patron”. Planul care va revoluționa fotbalul românesc. EXCLUSIV

Noul acționar principal de la Dinamo, Red&White 2022 Management SRL, nu vine să conducă clubul pe modelul obișnuit al patronului român. Invitat la „Dinamo 7/9”, Dorin Iacob, consilierul noii conduceri, l-a descris pe omul din spatele proiectului, Eugen Voicu.

Eugen Voicu, un „patron” atipic pentru fotbalul românesc. „Chiar râdeam cu el”

Omul de afaceri și-a expus planurile pentru Dinamo și fanii sunt curioși să afle care va fi gradul acestuia de implicare la club. Dorin Iacob le transmite că noul acționar nu va fi un patron de genul Gigi Becali sau Adrian Mititelu.

Un nou plan cât mai repede este foarte important, „R&W” a fost foarte transparent, de altfel acesta este un vehicul prin care se realizează investițiile la Dinamo, etapizate. De altfel, aici nu vorbim de patron, chiar râdeam de acest lucru cu Eugen Voicu. El este un profesionist de cu totul altă natură.

Vă pot spune ce nu este, nu este și nu va fi patron de fotbal. Nu este și nu va fi patron de companie. Este un foarte bun specialist de a construi și a ajuta la construcția unei afaceri care să atrage capital pe proiecte. Noi asta urmărim cu proiectul Dinamo. Implicarea lui Voicu este elementul care era necesar pentru a da credibilitate acestui proiect, implicarea lui este o garanție pentru grupul de investitori care ar fi interesați, a comentat Iacob.

Secretul din spatele planului noii conduceri de la Dinamo

Dorin Iacob le-a expus fanilor dinamoviști motivul pentru care este optimist în ceea ce privește implicarea noii conduceri și în special a lui Voicu.

Eu mă bucur tare mult că a zis că se implică personal, este un lucru bun pentru toată lumea. Când faci un asemenea pas însemană că eșecul te poate afecta și din punct de vedere al carierei, a tot ce ai făcut până în acel moment. Poți ieși cu o imagine șifonată, iar domnul Voicu nu își permite asta. Până la această vârstă a avut un parcurs impecabil, compania la care activează, Cert Invest este cea mai cunoscută în acest domeniu.

Vestea bună pentru Dinamo este că va fi finanțată sănătos, nu va mai trăi sub zodia patronului ăla de care depinde tot. Este o abordare corporatistă, cu profesioniști. Mai vine și domnul Nicolescu care are experiență bună în fotbalul românesc, ăsta care e el. Pe domnul Nicolescu l-a adus la club Ovidiu Burcă, ei doi au lucrat la Rapid. Cum Vlad are mare încredere în Burcă, așa s-a ajuns la această implicare. Expertiza din fotbalul românesc – trebuie făcută o distincție – a domnului Nicolescu contează mult. Vlad, de exemplu, nu vine din acest fenomen, a explicat Iacob

Urmăriți Playsport.ro și pe