Porumboiu, ironii la adresa lui Gigi Becali: ”Aș fi curios să aflu. În sufragerie, stă în pijama, trening sau costum?”. Exclusiv

George Drafta 19.09.2023, 22:58
Porumboiu, ironii la adresa lui Gigi Becali: ”Aș fi curios să aflu. În sufragerie, stă în pijama, trening sau costum?”. Exclusiv

Fostul arbitru internaţional a fost pus pe glume în intervenţia pe care a avut-o în cadrul emisiunii PlaySport Live, difuzată în exclusivitate pe playsport.ro.

După ce a criticat cu o zi în urmă felul în care FCSB a câştigat împotriva Farului cu un penalty pe care îl consideră inventat de Sebastian Colţescu, omul de afaceri a dezvăluit că are o dilemă „serioasă”. I-ar plăcea să ştie cum urmăreşte meciurile Gigi Becali,  fostul său rival din urmă cu mai bine de 10 ani.  Pe care îl complimentează în glumă.

„Cel mai bun antrenor îl are FCSB-ul. Acum, ca să glumim. Nu știu, Gigi când vede meciurile în sufrgerie e în pijama, în trening ? Aș fi curios să aflu.  Acasa nu stă nimeni in costum. Probabil că are un ecran mare și se uită”, s-a amuzat Porumboiu în emisiunea PlaySport Live. 

Când i s-a reamintit că FCU Craiova 1948 are un antrenor care e preparator fizic, Porumboiu a replicat.  

„La câți antrenori avem în România așa de buni, mai contează unul?”, a punctat fostul patron de la FC Vaslui. 

Favorită surpriză

Porumboiu stă cu ochii pe meciurile din prima divizie şi recunoaşte că are o simpatie. Chiar trupa pregătită de un antrenor interimar este cea care l-a impresionat cel mai mult.

”Îmi plăcea echipa lui Hagi și îmi place ce face Gică acolo, dar a zbârcit-o și el cu Europa. Nu am nicio echipă la care să țin, serios. Sincer să fiu, fără să fiu înțeles greșit, nu sunt sentimental, nu e o echipă actuală de care să zici că… Pe undeva, ca joc, un pic mai modest, îmi place echipa lui Mititelu”, a fost analiza lui Porumboiu.

Urmăriți Playsport.ro și pe