Povestea continuă! Thomas Muller și-a prelungit angajamentul cu Bayern Munchen. E de peste două decenii în curtea nemților

Robert Zanfir / 03.05.2022, 16:26
Povestea continuă! Thomas Muller și-a prelungit angajamentul cu Bayern Munchen. E de peste două decenii în curtea nemților

Thomas Muller (32 de ani) și-a prelungit contractul cu Bayern Munchen. Atacantul va juca până în 2024 pentru bavarezi și va ajunge, la finalul înțelegerii, la 24 de ani în tricoul legendarei echipe a Germaniei.

Bayern Munchen a câștigat al zecelea titlu consecutiv în Bundesliga. La toate a pus umărul și Thomas Muller. Atacantul a ajuns la 30 de trofee în tricoul bavarezilor, pentru care joacă din 2008. Dacă Muller a decis ca întreaga sa carieră să se confunde cu numele lui Bayern, colegul său din atac este pe cale să spună adio Germaniei. Lewandowski vrea să plece, iar Barcelona ar fi în pole – position pentru semnătura polonezului.

Thomas Muller, la Bayern Munchen până în 2024

Contractul lui Thomas Muller cu Bayern ar fi expirat în această vară, iar bavarezii au ales să meargă pe continuitate, în spiritul locului. Clubul i-a propus atacantului prelungirea înțelegerii pentru două sezoane, iar atacantul a semnat pe loc.

Muller, care a jucat doar pentru Bayern de-a lungul carierei, a reușit 137 de goluri în cele 412 partide bifate pentru munchenezi în campionat.

„Sunt foarte încântat că mi-am prelungit contractul cu FC Bayern Munchen până în 2024. Drumul comun de când am trecut la echipa de tineret FCB în 2000 a fost o poveste de succes fantastică până acum.

Îmi place foarte mult să port culorile roșii pe teren și în afara lui. Chiar și când lucrurile sunt dificile, mă declar mândru să îmbrac acest tricou”, a spus Muller conform site-ului oficial al lui Bayern.

Thomas Muller este un model care poartă în inimă clubului nostru. Continuitatea a caracterizat întotdeauna FC Bayern, așa că ne bucurăm că am reușit să prelungim contractul cu acest jucător important. Este cineva care este un lider și un personaj important în vestiar cu stilul său,
Oliver Kahn.

Robert Lewandowski, dezamăgit crunt de conducerea lui Bayern Munchen

Bayern Munchen a avut parte de o mare dezamăgire în acest sezon. A fost eliminată surprinzător din Liga Campionilor de semifinalista Villarreal. Mai mult, Lewandowski simte că nu poate atinge vârful cel mai înalt al carierei, din punct de vedere individual, în ciuda sezoanelor fabuloase din ultima vreme.

Polonezul și-a manifestat dorința de a pleca, iar reacția clubului i-ar fi întârit ideea că este cazul unei schimbări.

Contractul șpolonezului expiră în 2023, iar bavarezii i-ar fi oferit doar un sezon în plus la noua înțelegere. Spre nemulțumirea atacantului, care s-ar fi așteptat la o propunere pentru cel puțin două noi sezoane.