”Povestea mea de dragoste în 6 cuvinte”. Declarație superbă pentru Radu Drăgușin. Foto

Alex Matei 21.05.2023, 18:31

Genoa, cu Radu Dragușin (21 de ani), George Pușcaș (27 de ani) și Denis Drăguș (23 de ani) în lot a terminat pe primul loc în  Serie B, și a promovat în Serie A.

Unul dintre cei mai importanți oameni ai celor de la Genoa în acest sezon a fost românul Drăgușin. Fundașul, care ar fi dorit de Luciano Spalletti la Napoli, campioana Italiei, a jucat în toate cele 36 de partide de până acum și a marcat de patru ori.

Ioan Stan, mesaj emoționant pentru Drăgușin

Ioana Stan, partenera internaționalului român, care stă alături de internaționalul român, a fost extrem de emoționată când a asistat, din tribună la festivitatea de premiere.

Fotbaliștii de la Genoa au sărbătorit promovarea ca pe un titlu câștigat. Au primit și o cupă după care s-a declanșat fiesta.

”My six word love story: I fell for a football player.❤️ I’m so proud of you my love” sau P”ovestea mea de dragoste în șase cuvinte: m-am îndrăgostit de un jucător de fotbal.❤️ Sunt atât de mândră de tine iubirea mea”, a fost mesajul pe care Ioana l-a postat pe social media alături de mai multe fotografii sugestive.

Cine este Ioana Stan, partenera lui Radu Drăgușin

Ioana Stan este fiica lui Gabriel Stan, fostul vice-primar al Constanței, și este studentă la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu.

Ioana, care a fost alături de Radu Drăgușin și la semnarea contractului cu Salernitana, obișnuiește să meargă și la meciurile lui Radu Drăgușin,

Potrivit fundașului român, un mare merit pentru forma de invidiat arătată până acum, în afara Ioanei, îi revine și antrenorului Alberto Gilardino, care l-a învățat o lecție extrem de importantă, dincolo de amănuntele tehnico-tactice: o apărare impenetrabilă este cheia marilor succese.

„Trec printr-o perioadă foarte bună, iar golurile pe care le-am marcat au venit pentru că am lucrat foarte mult la fazele fixe în ultimele săptămâni. Este prima dată în cariera mea când înscriu atât de multe goluri din faze fixe.

Primul meu obiectiv este să joc în cât mai multe meciuri, să capăt experiență, așa voi crește. Continuitatea contează foarte mult.

Dincolo de detaliile tactice, antrenorul mi-a spus că fundașii câștigă campionatele. Dacă nu primim gol, echipa rămâne în viață și poate să lupte pentru victorie. Acest mesaj ne-a oferit încredere, mie și coechipierilor.

Alberto Gilardino a avut un rol foarte important, îmi spune mereu să joc cu inima și să dau totul pe teren pentru acest tricou, pentru că doar în acest mod se pot obține rezultate importante”, a declarat Radu Drăgușin, citat de pianetaserieb.it.

Urmăriți Playsport.ro și pe