Presa maghiară, cuvinte mari pentru Sepsi după câștigarea Supercupei României. “Seria nu se putea termina”

Ioan Valentin Oprea 09.07.2023, 09:07
Presa maghiară, cuvinte mari pentru  Sepsi după câștigarea Supercupei României. “Seria nu se putea termina”

Presa din Ungaria jubilează după victoria înregistrată de Sepsi Sfântu Gheorghe în Supercupa României. Trupa din judeţul Covasna şi-a trecut în palmares cel de-al patrulea trofeu, după succesul la limită, scor 1-0, din disputa cu campioana Farul Constanţa.

Jurnaliştii maghiari au fost cu ochii pe confruntarea de pe arena „Ilie Oană” şi au alocat spaţii largi triumfului lui Sepsi.

Fanii lui Sepsi au cântat chiar și înainte de meciul de la Ploiești, Supercupa României împotriva celor de la Farul, și au putut cânta și după meci: seria de finale câștigate nu se putea termina! Echipa din Sfântu Gheorghe a câștigat al patrulea trofeu în 14 luni, cu un antrenor numit în urmă cu o lună. Liviu Ciobotariu a debutat cu un trofeu”, au scris ziariştii de la publicaţia Nemzeti Sport.

Ciobotariu, numai un zâmbet

Liviu Ciobotariu, noul antrenor principal al lui Sepsi, a fost numai un zâmbet după confruntarea cu Farul. Deşi recunoaşte că echipa sa a debutant ezitant, tehnicianul în vârstă de 52 de ani e mulţumit per total de evoluţia elevilor săi şi priveşte cu mult optimism spre primele etape din campionat.

Am făcut un joc bun. Am început ezitant, 15 minute, după care ne-am intrat în ritm. Am avut și sansă, pentru că Farul și-a creat două-trei situații de a marca. O seară minunată pentru mine, sunt bucuros”, a fost prima reacţie a lui Ciobotariu, de la finalul partidei de pe „Ilie Oană”.

Sepsi atacă din nou playoff-ul

„Ciobi” spune că jucătorii săi au respectat cu stricteţe indicaţiile sale tactice, dar le atrage atenţia acestora să nu se îmbete cu apă rece. Tehnicianul lui Sepsi crede că echipa trebuie să crească de la joc la joc pentru a putea să spere la o nouă calificare în playoff-ul Superligii.

Au făcut un joc foarte bun. Ei sunt actorii principali, pentru că au fost receptivi la tot ceea ce am lucrat în cantonament. Am făcut un joc bun. Este primul joc al sezonului și l-am depășit cu bine. Important este să ne menținem linia și să încercăm să repetăm performanțele pe care le-au avut, în trecut, antrenorii și jucătorii”, a precizat Ciobotariu.

Urmăriți Playsport.ro și pe