Președintele FIFA, mesaj pentru Hagi via Burleanu. Ce scrie în scrisoarea trimisă de Infantino

George Drafta 06.06.2023, 16:03
Președintele FIFA, mesaj pentru Hagi via Burleanu. Ce scrie în scrisoarea trimisă de Infantino

Performanţa Farului de a deveni campioană în Superligă i-a atras atenţia şi preşedintelui FIFA, Gianni Infantino.

Şeful forului de la Zurich i-a trimis o scrisoare preşedintelui FRF în care felicită gruparea de la malul mării pentru cucerirea titlului în sezonul 2022-2023.

„Către domnul Răzvan Burleanu
Membru în Consiliul FIFA
Președinte al Federației Române de Fotbal

Stimate Președinte,

Îmi face o mare plăcere să felicit clubul FCV Farul Constanța pentru că a devenit campioana României 2022/2023. Acest titlu nu ar fi fost obținut fără munca asiduă, pasiunea și dăruirea întregii echipe, iar toți cei din club pot fi foarte mândri de acest succes.

 © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Vă rog să transmiteți felicitările tuturor celor implicați în această mare realizare! De asemenea, în numele întregii comunități fotbalistice, profit de această ocazie pentru a îți mulțumi și ție, și Federației Române de Fotbal, pentru contribuția dumneavoastră la dezvoltarea și prosperitatea fotbalului în România și în Europa. Aștept cu nerăbdare să ne revedem curând!

Cu sinceritate, Gianni Infantino, Președinte FIFA” se arată în telegrama trimisă federaţiei de la Bucureşti.

Obiectiv anunţat

Scrisoarea trimisă de Gianni Infantino vine la doar câteva zile după ce preşedintele Burleanu a anunţat obiectivul naţionalei României în meciurile pe care le va juca în această lună în preliminariile Euro 2024. Tricolorii vor întâlni în deplasare atât Kosovo, cât şi Elveţia.

Copyright: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Copyright: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

„Accidentările jucătorilor reprezintă ca întotdeauna un motiv de îngrijorare înaintea partidelor naţionalei, ca urmare a faptului că nu avem un lot numeros.  Sperăm ca până la începerea cantonamentului să avem un număr cât mai redus şi să putem să ne îndeplinim obiectivul din această dublă, şi anume de a câştiga 4 puncte.

Întotdeauna echipa naţională nu a înregistrat rezultate bune în luna iunie. De data asta ne dorim să avem o continuitate şi o constanţă în acest proces de calificare la un turneu final. Ne dorim ca jucătorii noştri să înţeleagă acest moment foarte important, iar la finalul lui iunie să ne bucurăm pentru îndeplinirea obiectivului”, a fost mesajul transmis de Răzvan Burleanu.

Urmăriți Playsport.ro și pe