Președintele lui Sepsi, Cornel Șfaițer, prevede un sezon mai intens ca niciodată în Liga 1. Șase echipe evidențiate de oficialul covăsnean

Giosanu Catinca / 05.07.2021, 11:52
Președintele lui Sepsi, Cornel Șfaițer, prevede un sezon mai intens ca niciodată în Liga 1. Șase echipe evidențiate de oficialul covăsnean

Cornel Șfaițer prevede un sezon mai intens ca niciodată în Liga 1. Oficialul covăsnean susține că marea bătălie se va da între șase echipe. Care sunt formațiile vizate de managerul general al celor de la Sepsi?

Cornel Șfaițer, previziuni despre noul sezon

Fostul preşedinte al AFC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a vorbit, într-un interviu, despre noua ediție din Liga 1. El anticipează că ediția 2021 – 2022 a campionatului din România va fi una extrem de atrăgătoare, mai ales după promovarea celor de la FC U Craiova și Rapid București, după mai mulți ani de absență, dar și după fuziunea Viitorului cu Farul Constanța și revenirea pe banca tehnică a lui Gheorghe Hagi.

Președintele lui Sepsi a descris noul sezon competițional ca fiind unul mult mai intens decât cel recent încheiat. Oficialul este de părere că există toate premisele pentru un fotbal de calitate. Reprezentantul covăsnenilor a salutat revenirea celor două echipe de tradiție în primul eșalon. La fel a procedat și cu proiectul pus la cale de Gică Hagi.

Șase echipe evidențiate de oficialul covăsnean

În același timp, Șfaițer a vorbit și despre Dinamo, unul dintre marile branduri ale fotbalului românesc, care la momentul actual traversează cea mai grea perioadă din istorie. Formația din șoseaua Ștefan cel Mare are datorii dinanciare de ordinul milioanelor de euro. În plus, are interdicție la transferuri. Unde mai punem că Dusan Uhrin a plecat din țară. Astea sunt doar câteva dintre problemele cu care se confruntă formația roș-albă.

Eu sper să avem parte de un fotbal mult mai bun şi mai spectaculos. Vedem că a venit şi Farul prin fuziunea cu Viitorul, ceea ce este de admirat. Şi-au dorit atât de mult şi Gheorghe Hagi şi Ciprian Marica şi uitaţi că au reuşit. La Craiova sperăm să fie o bătălie între cele două echipe, dar doar pe terenul de joc. Să fie doar un spectacol fotbalistic, cu fair-play, pentru că de asta avem nevoie cu toţii. CFR Cluj nu mai are nevoie de nicio prezentare, la fel şi FCSB. Vedem şi Rapidul că vine tare din urmă, cu un stadion nou, cu toate condiţiile, ceea ce mă face să cred că vom avea parte de un sezon mult mai intens. Dinamo din păcate are probleme mari, este un brand imens, însă le trebuie linişte pentru a rezolva lucrurile. În momentul acesta este greu să se bată la locurile fruntaşe, însă dacă îşi rezolvă probleme administrative vor avea un cuvânt de spus în campionat.”, a spus Cornel Șfaițer, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.