„Președintele nu scapă nicio ocazie să mă înjure”. Scandal la una dintre echipele din Liga I amenințate cu retrogradarea

Bădulescu Silvian / 23.01.2022, 19:54
„Președintele nu scapă nicio ocazie să mă înjure”. Scandal la una dintre echipele din Liga I amenințate cu retrogradarea

Paul Pîrvulescu este următorul nume pe lista celor care pleacă de la Academica Clinceni. Ilfovenii au rămas fără cei mai importanți jucătoi, iar salvarea de la retrogradare pare să fie doar un vis frumos pus într-un scenariu SF.

Ultimul meci pentru Academica?

Din ceea ce a declarat Paul Pîrvulescu, se pare că partida cu CS Mioveni a fost ultima pentru acesta în tricoul ilfovenilor. Cu banderola de căpitan pe braț, „academicienii” au cedat, scor 3-1, în fața formației lui Alexandru Pelici. Golul lui Rădescu și „dubla” lui Buziuc au dus toate punctele la echipa gazdă.

Pe de altă parte, cu o formație schimbată și mulți jucători tineri în partitura de start, Academica Clinceni se îndreaptă cu pași siguri spre Liga a 2-a. Singura formație cu mai multe punce decât aceștia sunt Dinamo București, cea mai titrată formație din Liga 1 în acest moment. „Câinii roșii” trec prin cea mai grea situație din istoria clubului.

Transferurile realizate în această iarnă speră să facă diferența pentru alb-roșii. Conducerea „câinilor” au adus, în principiu, jucători cu experiență pentru a încerca să salveze corabia în play-out.

A fost ultimul meci pentru mine. Începând cu mâine, nu o să mai fiu pentru că s-au întâmplat foarte multe lucruri. Mă despart destul de greu, au fost trei ani și o lună senzaționali pentru mine” a declarat Pîrvulescu după meci.

Acuze la adresa conducerii

Situația de la Academica Clinceni pare fără șanse de a se termina bine. Mai mulți jucători au acuzat, pe lângă problemele financiare, și situația cu oamenii din conducere.

Paul Pîrvulescu a declarat faptul că Iulian Stoica, președintele de la echipă, l-a înjurat în repetate rânduri în ultima perioadă.

Sunt unii oameni în conducerea clubului, mi-e foarte greu să vorbesc, dar atât timp cât nu îți respecți jucătorii, în special pe mine, vorbesc aici despre domnul președinte, care nu ratează nicio ocazie de a mă jigni, de a mă înjura, atât pe mine, cât și pe familia mea. Nu știu ce am făcut. Dacă ar fi să ne luăm după domnul președinte, ai doar obligații, nu și drepturi” a spus acesta.

De asemenea, la ultima partidă ca și jucător al Academicii Clinceni, Paul Pîrvulescu s-a declarat mulțumit de prestația sa și a colegilor săi, în contextul în care se prezintă echipa.

Având în vedere că am primit doar trei goluri cu echipa pe care am aliniat-o astăzi, cred că ne-am descurcat onorabil. Nu am mai jucat până acum fundaș central, a fost și pentru mine o surpriză, nu am avut de ales”.