Colegii lui David Popovici l-au așteptat la Otopeni. Ce reacție a avut una dintre apropiatele dublului campion mondial

Giosanu Catinca / 27.06.2022, 16:44
Colegii lui David Popovici l-au așteptat la Otopeni. Ce reacție a avut una dintre apropiatele dublului campion mondial

David Popovici s-a întors în România duminică seara, după ce a scris istorie la Campionatul Mondial de Natație desfășurat la Budapesta. Tânărul înotător a fost întâmpinat la aeroport de mai mulți oameni. Printre aceștia s-au aflat și mai mulți colegi de liceu ai dublului campion al lumii

David Popovici, întâmpinat la aeroport de o mare de oameni

David Popovici a revenit în țară după ce a obţinut două medalii de aur la Campionatul Mondial de nataţie de la Budapesta. Adolescentul în vârstă de 17 ani a fost aşteptat pe aeroport de fosta campioană olimpică Camelia Potec, ministrul Sportului, Eduard Novak, precum şi de numeroşi susţinători.

Uriaşul campion nu se aștepta să fie întâmpinat de atât de mulți oameni. Sportivul legitimat la CS Dinamo a recunoscut că nu este obișnuit să primească atât de multă atenție.

Trebuie să recunosc, nu sunt obișnuit cu atât de multă lume și atât de multă atenție.

Vreau să le mulțumesc celor care au crezut în mine, celor care mă susțin și m-au susținut și vreau să le mulțumesc românilor care m-au urmărit la Budapesta și în fața ecranelor. Sunt chiar onorat să reprezint țara asta frumoasă și să vă simt alături de mine, sincer! Mulțumesc!”, a declarat David Popovici, la conferința de presă susţinută la salonul oficial al Aeroportului „Henri Coandă”.

Cum a fost surprinsă o colegă de-ale lui David Popovici

Pe aeroportul Otopeni s-au aflat și două colege ale tânărului medaliat la Mondialele de Natație, care nu au vrut să fie fotografiate sau filmate, lăsând loc de interpretări. Mai exact, s-a speculat că între David și una dintre cele două tinere ar exista o relație de apropiere.

Una dintre cele două adolescente a avut o reacție surprinzătoare în momentul în care a văzut că jurnaliștii se îndreaptă către ea. Frumoasa șatenă a încercat să își acopere fața cu ajutorul telefonului din dotare, în speranța că reprezentanții mass-media vor înceta să o mai filmeze.

Care este noul obiectiv al lui David Popovici

Dublul campion mondial la nataţie masculină, David Popovici, și-a stabilit un nou obiectiv, după ce a obţinut două medalii de aur la Campionatul Mondial de nataţie de la Budapesta.

Cel mai mare vis profesional a fost să devin cel mai bun din lume. Acum, este să devin cel mai rapid din istorie. Dacă se poate într-o probă, ar fi superb. În mai multe ar fi şi mai super. Un alt vis ar fi să inspir cât mai mulţi oameni şi să trăiască odată cu mine.

Nu aş putea spune cât ar dura să devin cel mai rapid din istorie. Sunt alţi campioni mondiali la Budapesta care au reuşit la 15 ani să o facă. Atât timp cât eşti pasionat şi îţi place ceea ce faci, poţi să o faci la orice vârstă!

Eu şi cu echipa mea avem filosofia de a nu atinge niciodată perfectul, dar a ne îndrepta tot timpul spre el. Ţinta mea este să devin în fiecare zi o versiune mai bună a mea. Mi-ar plăcea să fim în faţa absolut tuturor. Voi mai avea foarte multe competiţii!”, a mai spus David Popovici.