Prietenul la nevoie se cunoaște. Ilie Dumitrescu i-a luat apărarea lui Hagi în scandalul convocărilor la echipa națională

Catinca Giosanu 18.03.2023, 22:43
Prietenul la nevoie se cunoaște. Ilie Dumitrescu i-a luat apărarea lui Hagi în scandalul convocărilor la echipa națională

Edi Iordănescu a fost aspru criticat de Gheorghe Hagi după ce a anunțat lotul României pentru meciurile cu Andorra și Belarus din preliminarii. ”Regele” fotbalului românesc s-a supărat teribil pe selecționerul român, iar Ilie Dumitrescu i-a dat dreptate. Analistul sportiv este de părere că ”prințul” Ianis nu ar fi trebuit să fie lăsat acasă.

Mesajul transmis de Ilie Dumitrescu

Echipa națională de fotbal a României urmează să se dueleze cu reprezentativele similare din Andorra și Belarus. Selecționerul Edi Iordănescu a anunțat vineri seara componența lotului echipei naționale pentru cele două meciuri din grupa de calificare la Campionatul European 2024 găzduit de Germania. Fanii a fost uimiți să vadă că Iani Hagi nu a fost inclus pe lista jucătorilor convocați.

Gheorghe Hagi nu a înțeles nici el care este motivul pentru care Edi Iordănescu nu a apelat la serviciile lui Ianis Hagi. El a spus că fiul lui nu contează pentru echipa națională din moment ce acesta a fost lăsat acasă.

Înseamnă că nu contează pentru echipa națională. E o realitate, nu e important pentru echipa națională.”, a transmis antrenorul celor de la Farul Constanța.

”Ideal era să-l convoace, să simtă din nou atmosfera de la lot”

Analistul sportiv Ilie Dumitrescu i-a luat apărarea lui Gheorghe Hagi în scandalul convocărilor la selecționata lui Edi Iordănescu.

”Ianis Hagi a intrat în programul de pregătire normal la Rangers, ideal era să-l convoace, să simtă din nou atmosfera de la lot, să-i dea importanță, dacă l-ar fi ajutat rezultatul, chiar să-i dea și minute, pentru că vorbim despre un jucător de care la un moment dat vei avea nevoie.

O să joace, dar sunt momente complicate, așa cum e cel prin care a trecut Ianis, și avea nevoie să discute cu el. Cu siguranță în momentul în care va avea minute va fi prima soluție. Erau jucători care nu jucau la echipele de club, erau chemați la națională și jucau și titulari.

Erau fotbaliști care făceau parte din scheletul important de la echipa națională. De plăcere l-aș fi chemat pe Ianis, să fie toată lumea acolo. El nu joacă nici la Rangers la 100%, intră treptat, dar era normal să facă și el parte din lotul naționalei. Hagi poate să-și spună părerea, are tot dreptul, mai ales că e vorba de fiul lui”, a spus Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe