Prietenul lui Gabriel Bodescu, de la FRF, acuzat că ar fi violat și șantajat trei tinere. În trecut, „Ceardac” a făcut pușcărie pentru viol urmat de sinuciderea victimei!

Olteanu Ștefan / 07.04.2021, 16:41
Prietenul lui Gabriel Bodescu, de la FRF, acuzat că ar fi violat și șantajat trei tinere. În trecut, „Ceardac” a făcut pușcărie pentru viol urmat de sinuciderea victimei!

Polițiștii din Buzău au ridicat, miercuri, cu mandat un bărbat de 53 de ani, sub suspiciunea comiterii unei infracțiuni de agresiune sexuală. Suspectul principal este Costel Ghiță. Acesta este unul dintre angajații lui Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al Federației Române de Fotbal. De menționat este faptul că Ghiță a mai fost închis timp, de 11 ani, în trecut, din cauza unei acuzații de viol urmat de sinuciderea victimei.

Prietenul lui Gabriel Bodescu, de la FRF, acuzat că ar agresat sexual și șantajat trei tinere. În trecut, „Ceardac” a făcut pușcărie pentru viol urmat de sinuciderea victimei!

Anunțul a fost făcut de Poliția Română prin intermediul unui comunicat oficial. Conform anchetatorilor, suspectul ar fi întreținut relații sexuale cu trei minore, după care ar fi șantajat fetele. Mai exact, Costel Ghiță ar fi publicat mesaje și poze pe rețelele de socializare pentru a determina fetele să continue relația cu el. Costel Ghiță este unul dintre angajații lui Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al Federației Române de Fotbal.

Gabreil Bodescu este secretarul general-adjunct al FRF
Gabreil Bodescu este secretarul general-adjunct al FRF

În această dimineață, polițiștii Biroului de Investigații Criminale ai Poliției municipiului Buzău au efectuat două percheziții domiciliare, la un bărbat bănuit de agresiune sexuală, act sexual cu un minor și șantaj.
Din cercetări a reieșit că, din luna aprilie 2020 și până în prezent, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu 3 minore și ar fi săvârșit gesturi de natură sexuală față de acestea.
Ulterior, acesta ar fi șantajat minorele cu publicarea de fotografii sau mesaje pe rețelele de socializare și le-ar fi determinat să continue relația cu el.

În urma perchezițiilor, polițiștii de investigații criminale au ridicat mai multe înscrisuri, fotografii și medii de stocare.
Bănuitul va fi condus la sediul Poliției în vederea audierii, fiind cercetat pentru agresiune sexuală, act sexual cu un minor și șantaj.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, se arată în comunicatul emis de Poliția Română.

Potrivit G4Media.ro, suspectul este Costel Ghiță, un angajat al lui Gabriel Bodescu. Gabriel Bodescu este secratarul general-adjunct al Federației Române de Fotbal.

Costel Ghiță, cunoscut drept „Ceardac”
Costel Ghiță, cunoscut drept „Ceardac”

Costel Ghiță a mai fost 11 ani după gratii

În 1997, Costel Ghiță a primit o condamnare de 15 ani cu executare pentru un viol urmat de sinuciderea victimei. El a ispășit doar 11 ani din pedeapsă atunci. În 2008, el a fost eliberat condiționat după 11 ani și a continuat lupta cu justiția, susținând că este nevinovat.
Infracțiunea s-a petrecut în aprilie 1997, când Costel Ghiță și Marius Turcu ar fi violat o adolescentă de 19 ani. În urma tulburărilor produse de abuzul sexual, tânăra s-a sinucis la scurt timp.
Ea s-ar fi aruncat atunci de pe Podul Mărăcineni, în albia râului Buzău.

Costel Ghiță a mai fost închis timp de 11 ani
Costel Ghiță a mai fost închis timp de 11 ani