Prima reacție a Anamariei Prodan după ce a aflat că Reghe merge la Craiova. „Nu vor mai exista echipe mari să-l semneze”. Exclusiv

Alex Matei 25.07.2023, 18:34

Anamaria Prodan a vorbit în exclusivitate pentru PlaySport despre numirea lui Laurențiu Reghecampf ca antrenor al Craiovei.

Reghe revine pe Oblemenco după doar un an. Trecut pe la Neftci Baku, tehnicianul i-a fost preferat lui Șumudică după demiterea neașteptată a lui Neagoe din această dimineață. Craiova a rămas fără A1 pentru numai câteva ore. Rotaru s-a mișcat repede și l-a adus pe Reghecamp. În ultimul sezon, oltenii și-au încercat norocul cu 3 antrenori diferiți: Laszlo Balint, Mirel Rădoi și Eugen Neagoe.

Fosta soție a lui Reghecampf, Anamaria Prodan, spune că se bucură pentru numirea acestuia la Universitatea.

„Să-i dea Dumnezeu multă baftă. Sper să-și revină și să arate că este cel mai bun. Să se adune și să lase totul deoparte, să facă doar fotbal și atât”, a spus Anamaria pentru playsport.ro.

„Faptul că Rotaru i-a întins o mână de ajutor acum când i-a fost greu poate îl trezește la realitate. Asta e șansa lui să arate cât e de bun. Dacă o ratează din nou, nu vor mai exista echipe mari care să-l semneze”, a continuat Anamaria.

„Bine că a venit în țară, poate de data asta petrece timp cu băiatul lui, asta mă bucură cel mai mult”, a încheiat Prodan.

Urmăriți Playsport.ro și pe