Prima reacție a lui Florin Bratu după ce a fost îndepărtat în mod oficial de la România U 21

Catinca Giosanu 15.08.2022, 15:02
Prima reacție a lui Florin Bratu după ce a fost îndepărtat în mod oficial de la România U 21

 

Selecționerul Florin Bratu a rămas liber de contract. Tehnicianul a fost dat afară de la naționala U21 înaintea Campionatului European. Cum a reacționat fostul internațional.

Florin Bratu, dat afară de FRF

Florin Bratu se confruntă cu probleme. Fostul antrenor a fost îndepărtat în mod oficial de la România U 21. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de către reprezentanții Federației Române de Fotbal (FRF).

Îi mulțumim lui Florin Bratu pentru întreaga activitate, a preluat echipa națională de tineret într-un moment important, în perioada de pregătire a unui Campionat European de mare impact pentru această generație, pentru fotbalul românesc, și, în ciuda unor rezultate mai puțin bune, consider că a reușit să implementeze multe lucruri pozitive în mandatul său. Chiar dacă drumurile noastre se despart momentan, sunt sigur că Florin va rămâne unul dintre marii susținători ai tricolorilor pe mai departe. Îi urez mult succes în carieră, pentru că știu că este un antrenor talentat care poate influența în bine cariera multor jucători!”, se arată în comunicatul emis de frf.ro.

”Avem o generație extraordinară”

Fostul internațional s-a despărțit în condiții bune de reprezentativa Under 21. Tehnicianul le-a mulțumit oficialilor pentru colaborare și pentru energia pe care au pus-o la dispoziția echipei naționale.

Sunt fericit pentru că am avut onoarea de a reprezenta din nou România. Este foarte greu de reprodus în cuvinte emoția și energia pe care o ai atunci când ți se cântă imnul României. Am avut parte de un drum și o experiență frumoasă, cu care mă voi mândri mereu. Le mulțumesc jucătorilor pentru cum au răspuns prezent la convocări și de modul în care am lucrat împreună.

Avem o generație extraordinară, cu foarte mult potențial, și care cred că ne va reprezenta cu succes la turneul final. Mulțumesc suporterilor, ei sunt motorul cel mai important al echipelor naționale și mă bucur că le-am simțit căldura și încurajările la fiecare partidă. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc staff-ului pentru colaborare și pentru energia pe care a pus-o la dispoziția echipei naționale.”, a spus la rândul său Florin Bratu.

Cine este principalul favorit să preia naționala

Mihai Stoichiță vrea să îi găsească rapid un înlocuitor lui Florin Bratu. Favorit să preia locul său pe banca tehnică la naţionala U21 este Emil Săndoi, conform gsp.ro.

Antrenorul în vârstă de 57 de ani a rămas liber de contract după ce s-a despărțit de Chindia Târgoviște. În locul său, a fost instalat fostul internaţional Adrian Mihalcea.

Urmăriți Playsport.ro și pe