Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf după ce Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile Cupei: „Încercăm să devenim favoriți”

Olteanu Ștefan / 27.10.2021, 21:41

Laurențiu Reghecampf a reușit un nou meci bun alături de Universitatea Craiova și a calificat echipa în sferturile Cupei României. Oltenii s-au impus în deplasarea de la Baia Mare, scor 4-0. Gustavo, Constantin, Bălașa și Koljic au marcat golurile victoriei.

Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile Cupei. Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf

Universitatea Craiova a practicat un nou joc spectaculos sub comanda lui Laurențiu Reghecampf și a obținut calificarea în sferturile Cupei.
Oltenii au început tare partida de la Baia Mare și după doar 9 minute, Gustavo a deschis scorul cu o execuție spectaculoasă.
Câteva minute mai târziu, Koljici a fost faultat în careu de Nacșu și arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri. Marius Constantin și-a asumat responsabilitatea de a executa și a transformat cu succes penalty-ul din minutul 15.
În primele 10 minute ale reprize secunde, Universitatea Craiova a mai lovit de două ori și a stabilit scorul final. Bălașa și Koljic au punctat de această dată.
Universitatea Craiova a reușit un nou meci spectaculos și continuă seria meciurilor fără gol primit. În ultimele 6 partide oficiale, oltenii au înscris 18 goluri și nu au primit niciunul.

Acesta a fost obiectivul, să marcăm repede, a fost foarte frig, gazonul nu era în cele mai bune condiții. Ne-am descurcat, e importantă calificarea. Am încercat să introduc în teren jucătorii cel mai bine pregătiți, peste 3 zile jucăm cu Mioveni, trebuie să ne pregătim și pentru acel meci. Ei și-au făcut datoria cum trebuie.
Am încercat să introducem azi în teren cei mai buni jucători. Dacă devenim favoriță la câștigarea Cupei? Încercăm”, a declarat Reghecampf la final.

Și jucătorii s-au plâns de teren

La finalul jocului, marcatorul Gustavo a declarat:

Terenul a fost greu, dar noi am venit să ne calificăm și ne-am atins obiectivul. În campionat, CFR are mai multe puncte în față, însă ne luptăm să-i ajungem”, a spus brazilianul.

Dan Nistor spune că au tratat meciul foarte serios pentru a nu risca să devină o nouă „surpriză” a competiției:

În etapa asta a Cupei au fost câteva surprize și n-am vrut să facem și noi una. Bine că n-am avut probleme. Păcat că n-au fost spectatori. De acum, ne gândim doar la Mioveni”, a spus și Nistor.

Mihai Alexandru Roman a revenit la Universitatea Craiova după o pauză de 2 ani! În 2019 fusese depistat cu grave probleme la inimă.

Băimărenii, resemnați: „Diferența de valoare e enormă”

Baia Mare produsese deja o surpriză în Cupa României. În șaisprezecimi, formația antrenată de Ciprian Danciu a eliminat-o pe Poli Iași.
Partida de astăzi a fost una mult mai dificilă, având în vedere că au întâlnit o pretendentă la titlul Ligii I.

Au fost greșeli în 15 minute, faultul și penalty-ul – greșeli individuale. Experiența, valoarea lor și neglijența jucătorilor noștri a făcut ca scorul să fie rapid 2-0. Noi suntem angrenați în campionat, mă bucur că n-am avut accidentați, băieții sunt cu capul sus, e important să nu pici în fotbal”, a spus Ciprian Danciu, tehnicialul lui Minaur Baia Mare.

De asemenea, diferența mare de valoare a fost sesizată și de Vasile Miriuță, managerul echipei:

Am început cum nu se putea mai prost. Regret că nu am avut suporteri, cu 6-7.000 de fani în tribune era altceva. Nu le-am pus probleme, diferența de valoare e enormă între Liga 1 și Liga 3”, a spus și Miriuță.