Prima reacție a omului care i-a fost adversar direct lui Steliano Filip în meciul anchetat pentru pariuri ilegale

George Drafta 12.04.2023, 19:09
Prima reacție a omului care i-a fost adversar direct lui Steliano Filip în meciul anchetat pentru pariuri ilegale

După ce informaţia că un meci din Superligă este investigat pentru o posibilă fraudă, a venit şi declaraţia unuia dintre eroii implicaţi în respectivul joc.

Astfel, aflat şi atunci la CS Mioveni, atacantul Bogdan Rusu şi-a spus părerea despre partida pe care argeşenii au câştigat-o în faţa dinamoviştilor cu scorul de 2-0 în playout-ului stagiunii trecute.

A fost o înfrângere în urma căreia „câinii” au pierdut orice speranţă pentru a mai evita poziţia de baraj la finalul sezonului precedent. Iar acest lucru avea să îi coste. În condiţiile în care roş-albii au retrogradat după dubla cu Universitatea Cluj.

În acel joc, Steliano Filip a primit un cartonaş galben în minutul 24. El a făcut 4 faulturi până în acel moment al disputei. Pentru ca apoi în restul celor 70 de minute rămase să nu mai fie sancţionat pentru vreo intervenţie neregulamentară. Lucru care le-a atras atenţia celor care acum investighează acest caz.

Reacţia unuia dintre adversarii fundaşului

Bogdan Rusu nu a remarcat însă nimic suspect în comportamentul lui Steliano Filip.

Steliano Filip / Foto Playsport
Steliano Filip / Foto Playsport

„Sincer, nu știu… oricum, pe mine nu mă interesează decât echipa mea ce face. Noi ne-am bucurat de victorie, mai ales că am bătut Dinamo de mai multe ori în ediția trecută. Nici în amicale n-au reușit să ne învingă. Nu zic că putea să ia intenționat galben Steliano Filip. Până la urmă, nu cred că ar fi dubios.

Fie că juca postul lui sau în fața apărării, era expus. Steliano Filip este agresiv, toată lumea știe. Era expus să ia avertisment. Nu-mi aduc aminte dacă a faultat de mai multe ori în acel meci. Și poate că n-a mai riscat apoi să ia un alt cartonaș galben, știind că are unul, o fi zis să nu mai bage piciorul să nu fie eliminat”, a fost declaraţia fotbalistului ultimei clasate pentu Gsp.

Urmăriți Playsport.ro și pe