Prima reacție a șefului FRF după tragerea la sorți a preliminariilor CM 2022: „E lucrul pe care ni l-am dorit atât de mult”

George Drafta 17.12.2020, 18:23
Prima reacție a șefului FRF după tragerea la sorți a preliminariilor CM 2022: „E lucrul pe care ni l-am dorit atât de mult”

În urmă cu 10 zile, România și-a aflat adversarele în drumul spre competiția care va fi găzduită de Qatar, peste doi ani. 

Tricolorii se vor bate cu Germania, Islanda și Macedonia de Nord pentru a prinde unul dintre primele două locuri în grupă. Locul 1 duce direct la Cupa Mondială, poziția a doua ne-ar trimite în baraj. Din grupa noastră mia fac parte Armenia și Lichtenstein.

„Nu e o grupă nici grea, nici ușoară, se putea și mai bine, se putea și mai prost. Germania este echipa favorită în această grupă, ne bucurăm că am picat cu Islanda, fiindcă avem de luat o revanșă în fața islandezilor și cred că o vom și lua și aici și în Islanda”, a fost declarația președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

Și la turneul final al CE de tineret am dat tot peste nemți. Olanda și Ungaria sunt celelalte naționale care ne vor fi rivale la calificarea în faza sferturilor de finală.

„Ați văzut deja declarația selecționerului, își dorește cel puțin să egaleze performanța din ediția precedentă. Pot doar să mă bucur că avem această abordare, până la urmă jucătorii noștri au nevoie de o mentalitate de învingători. Sunt încrezător, avem din nou o echipă foarte bună de U21, care are toate șansele să își îndeplinească acest obiectiv”, a mai comentat Burleanu.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe