Prima „victimă” a lui Edi Iordănescu la FCSB. Cine a dispărut din echipa lui Gigi Becali

Gabriel-Alexandru Ioniță 10.10.2021, 22:14
Prima „victimă” a lui Edi Iordănescu la FCSB. Cine a dispărut din echipa lui Gigi Becali

Edi Iordănescu a declanșat un proces de „reorganizare” odată cu preluarea băncii tehnice a celor de la FCSB. Antrenorul în vârstă de 43 de ani i-a impus din start lui Gigi Becali câteva condiții. Cu care patronul echipei roș-albastre a fost de acord.

În primul rând, omul de afaceri s-a angajat să nu intervină peste antrenor în ceea ce privește deciziile de la echipă. Contrar așteptărilor multora, Becali s-a ținut de cuvânt până în acest moment.

Edi Iordănescu l-a trecut „pe linie moartă” pe Mihai Pintilii

Dovada clară este reprezentată de faptul că Edi Iordănescu l-a îndepărtat din staff-ul tehnic pe omul de încredere al lui Becali, Mihai Pintilii. Potrivit GSP, fostul mijlocaș defensiv al FCSB-ului nu mai este luat în calcul de antrenorul echipei în luarea deciziilor și nici măcar nu mai stă pe bancă în timpul meciurilor.

Este drept că în mod normal Pintilii nu ar fi trebuit să stea pe bancă nici până acum. Asta pentru că el nu are nici un fel de licență ca antrenor sau preparator fizic.

Însă, în baza „tradiției” care s-a împământenit în Liga 1, Mihai Pintilii se comporta, la cererea lui Gigi Becali, ca un antrenor secund la FCSB. Deși era trecut pe foaie ca delegat el echipei.

Acum, el a fost „sărit din schemă” de Edi Iordănescu. Antrenorul vicecampioanei României dorește să lucreze cu oameni în care are el personal încredere.

Așa că, potrivit sursei citate, locul lui Mihai Pintilii va fi preluat de Alexandru Radu. Cel poreclit „Cartof” a mai lucrat cu Edi în trecut și este unul dintre favoriții acestuia.

Cum a arătat staff-ul tehnic al celor de la FCSB la meciul cu Chindia Târgoviște

Edward Iordănescu – Antrenor principal
Alexandru Radu – Antrenor secund
Mihai Stoica – Delegat
Thomas Neubert – Preparator fizic
Flavian Arămitu – Medic
Sorin Cristof – Fizioterapeut

Mai mult, Pintilii nu mai are acum loc nici măcar lângă banca tehnică, acolo unde stau masorii, antrenorul cu portarii, preparatorul fizic și magazionerul echipei.

FCSB a jucat cu prilejul pauzei competiționale un meci amical în compania celor de la Astra Giurgiu. Roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Florin Tănase și Răzvan Oaidă.

A fost primul meci pentru căpitanul vicecampioanei după pauza de aproape 6 săptămâni cauzată de accidentarea la gleznă suferită în meciul cu CFR Cluj. Iar Edi Iordănescu s-a arătat destul de entuziasmat după meci de faptul că se va putea baza din nou pe golgheterul ediției trecute de Liga 1.

A fost un joc-test, pentru că am venit după o săptămână destul de încărcată. Am vrut să dau minute băieților, să ne păstrăm tonusul. M-a interesat să avem o atitudine corectă. M-a interesat și rezultatul. Pun preț pe asta și în jocurile amicale, pentru că doar așa putem construi o mentalitate solidă. Faptul că am câștigat, n-am primit gol și au fost multe momente bune de joc, am ieșit cu toții sănătoși, este îmbucurător.

Tănase era dornic. Vine după o perioadă de pauză și știu ce greu este când stai atât de departe de gazon. S-a antrenat bine, i-am dat minute și mi-am dorit să-și recâștige plăcerea de a juca, tonusul. L-am văzut foarte implicat, responsabil. Faptul că a marcat și a deschis scorul este cu atât mai bine pentru moralul lui. Dar și pentru echipă. Este căpitanul echipei, un jucător exponențial pentru noi. Și am încredere necondiționată că ne va ajuta foarte mult”, a declarat Edi Iordănescu pentru FCSB TV.