Primarul Florentin Pandele lasă garda jos înainte de meciul FC Voluntari – FCSB. Amenințările roș-albaștrilor au dat roade

Gabriel-Alexandru Ioniță 09.02.2023, 19:16
Primarul Florentin Pandele lasă garda jos înainte de meciul FC Voluntari – FCSB. Amenințările roș-albaștrilor au dat roade

Oficialii de la FC Voluntari, echipă finanțată în mare măsură de administrația locală condusă de primarul Florentin Pandele, au revenit asupra deciziei inițiale, în legătură cu prețurile biletelor pentru meciul cu FCSB de la finalul acestei săptămâni. În primă fază, întrucât era clar că echipa roș-albastră ar urma să beneficieze de o galerie numeroasă, ilfovenii s-au gândit că ar putea să profite de pe seama acestui „fenomen” și au stabilit ca prețul unui bilet să fie de 70 de lei. O sumă uriașă pentru nivelul obișnuit din Superligă.

Oficialii lui FC Voluntari au setat prețul unui bilet pentru meciul cu FCSB la 30 de lei

Ulterior, după ce fanii FCSB-ului, prin vocea liderului Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, au anunțat că iau serios în calcul posibilitatea de a boicota acest meci, prin neprezentare la stadion evident, conducerea lui FC Voluntari și-a reconsiderat poziția în legătură cu acest subiect. Ilfovenii au anunțat că au decis să seteze prețul unui bilet la „doar” 30 de lei pentru această partidă. Ei au ținut să precizeze și că este vorba despre un preț unic, indiferent de zona din stadion.

Având în vedere interesul major acordat partidei cu FCSB, clubul nostru a venit în întâmpinarea numeroaselor cereri venite din partea suporterilor din Voluntari, și a decis ca prețul unui tichet de acces la acestă partidă sa fie de 30 de lei – INTRARE GENERALĂ”, au transmis cei de la FC Voluntari prin intermediul rețelelor de socializare.

Ce anunțaseră fanii vicecampioanei României

Gheorghe Mustață a catalogat drept „inadmisibilă” situația inițială și a anunțat că pregătea un protest împotriva conducerii clubului ilfovean la această partidă. În cele din urmă, se pare că nu va mai fi cazul de așa ceva.

„O să stăm afară, vrem să boicotăm meciul. Să stăm în afara stadionului și să scandăm împotriva lui Pandele (n.r. Florentin Pandele, primarul Voluntariului) și Bălănescu (n.r. Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului). E inadmisibil. La Cluj biletele au fost 20 de lei pentru oaspeți. Nouă ne cer 70 de lei. Și ei le dau invitații gratuite oamenilor lor”, a spus liderul Peluzei Nord, potrivit sport.ro.

După ce a fost depășit acest moment, cei de la FC Voluntari au dus „războiul psihologic” la nivelul următor. Ei au solicitat un control doping după meciul de la finalul săptămânii.

Aceste șicane ale ilfovenilor ar putea fi puse și pe seama faptului că relația dintre Florentin Pandele și nașul Gigi Becali s-a stricat după meciul din finalul sezonului trecut. Atunci, după un egal pe Arena Națională, FCSB a ratat șansa de a se lupta pentru titlu în ultima etapă, în meciul direct cu CFR Cluj.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe