Primele contre între Edi Iordănescu și una dintre vedetele sale: „O să-i treacă dacă nu i-a picat bine”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 06.10.2021, 20:19
Primele contre între Edi Iordănescu și una dintre vedetele sale: „O să-i treacă dacă nu i-a picat bine”

Edi Iordănescu a fost criticat de mai mulți oameni de fotbal din România după meciul cu Chindia Târgoviște. Totul a plecat de la declarațiile făcute de antrenorul FCSB-ului la finalul meciului.

Acesta a ironizat modul în care jucătorii lui Emil Săndoi au tras de timp în acel meci. Declarațiile sale i-au atras criticile lui Cornel Dinu, dar și ale lui Vasile Miriuță, căruia i-a și oferit un răspuns extrem de rapid.

Edi Iordănescu a comentat nemulțumirea lui Claudiu Keșeru de la finalul meciului cu Chindia

De asemenea, după meciul disputat la Ploiești, Claudiu Keșeru s-a arătat puțin nemulțumit de faptul că a fost schimbat în partea secundă de antrenorul său. Chiar dacă nu a spus acest lucru cu subiect și predicat.

Acum, Edi Iordănescu a comentat acest subiect. El a spus că atacantul său va depăși această nemulțumire și a explicat că acesta a va ajuta foarte mult echipa și de acum înainte.

Dacă nu i-a căzut bine, o să-i treacă. Jucători precum Keșeru sau Budescu aduc stabilitate. Generează o altă stare de spirit în vestiar. Sunt sigur că ambii ne vor ajuta foarte mult. Budescu a venit cu carențe importante de pregătire, dar s-a implicat total și e important că îl văd antrenându-se cot la cot cu ceilalți băieți”, a spus Edi Iordănescu la Digi Sport.

De ce a ales un joc mai închis în ultimele etape

De asemenea, antrenorul vicecampioanei a explicat din nou că nu este deranjat de criticile pe care le primește. Dar și că a fost nevoit de situația din clasament să „sacrifice” jocul în favoarea rezultatelor.

Opinia publică vorbește, analizează. Chiar am fost provocat să răspund în fața unor analize. Sunt lucruri normale, firești. Din punctul meu de vedere, fiecare e liber să spună ce vrea. Nu am timpul necesar să fac revista presei, am pe cineva în club care mă mai ține informat.

Lumea uită repede în ce condiții vii, în ce mod preiei o echipă. Lucrez cu un grup în care eu cred foarte tare, dar a fost construit de alt antrenor. Făcând o analiză generală, jocul nu e la nivelul pe care eu îl aștept. Dar distanța față de primele locuri m-a făcut să mă intereseze mai mult rezultatele. Toți ne-am dori să avem un joc estetic, dar asta vine în timp”, a mai spus Edi Iordănescu.

Totodată, Iordănescu a dat noi detalii și despre situația jucătorilor accidentați de la FCSB: „Situația nu s-a schimbat foarte mult față de ultimele mele intervenții. Tavi Popescu e în afara programului. Sunt șanse mari ca săptămâna viitoare să iasă și el pe teren. La Florinel Coman e vorba de o perioadă mai lungă”.