Primele cuvinte ale lui Claudiu Keșeru după ce a plecat de la FCSB și a semnat cu UTA. “Asta îmi propun”

Olteanu Ștefan / 31.05.2022, 19:30
Primele cuvinte ale lui Claudiu Keșeru după ce a plecat de la FCSB și a semnat cu UTA. “Asta îmi propun”

Prin intermediul unei conferințe de presă, Claudiu Keșeru a transmis primele cuvinte după ce a plecat de la FCSB și a semnat cu UTA Arad. Atacantul de 35 de ani va continua să evolueze în Liga 1 și în următoarele două sezoane, atât cât este valabilă înțelegerea sa cu gruparea de pe arena „Francisc Neuman”.

Claudiu Keșeru, reacție acidă după ce a plecat de la FCSB. „Primul moment de relaxare după aproape șase luni”. Primele cuvinte ale atacantului după ce a semnat cu UTA

UTA Arad și-a prezentat, marți, noua achiziție, pe Claudiu Keșeru, care a rostit primele cuvinte după ce a plecat de la FCSB și a semnat cu „Bătrâna Doamnă”.

Contractul atacantului cu formația roș-albastră a expirat la finalul sezonului și a putut să își negocieze transferul din postura de jucător liber. Deși a fost ademenit și cu oferte din Qatar, Keșeru a ales să rămână în Liga 1 și a semnat cu UTA Arad.

La conferința de presă, Claudiu Keșeru s-a descătușat. Doar 208 minute a jucat în 2022, într-un total de 6 meciuri. Ultima oară a evoluat 45 din minute în confruntarea FCSB – Universitatea Craiova 0-2, pe 3 aprilie. De atunci, nu s-a mai regăsit în lotul roș-albaștrilor. Astfel, la conferința de presă, atacantul a spus că pentru prima oară în ultimele 6 luni se simte relaxat.

Mă bucur să fiu astăzi aici. E un moment, primul moment de relaxare după aproape șase luni. Mă bucur că într-un final am putut să-mi decid viitorul și că astăzi suntem aici. Mă bucur că mă alătur unui proiect foarte interesant. Unui club de tradiție, dintr-un oraș însetat de performanță”, și-a început Keșeru discursul de la prezentarea oficială.

Ce promisiune le-a făcut atacantul fanilor

19 meciuri a evoluat Claudiu Keșeru în acest sezon de Liga 1, reușind să înscrie 5 goluri și să ofere trei pase decisive. Suporterilor de la UTA Arad și celor din staff-ul echipei, atacantul a vrut să le transmită un singur lucru:

Vreau să vă asigur de un singur lucru. Indiferent de ce se va întâmpla pe teren, eu voi da tot ce am. Că va ieși cum vrea toată lumea, că va ieși mai puțin, eu voi da totul”, a fost promisiunea făcută de Keșeru.

Cota lui Claudiu Keșeru este de 1.200.000 de euro, conform Transfermarkt. El a semnat un contract cu UTA Arad valabil pentru următoarele două sezoane, cu posibilitatea de prelungire pe încă un an.

Ilie Poenaru, prezentat oficial la UTA. Arădenii atacă playoff-ul în sezonul următor.