Primele imagini cu Dinu Todoran, proaspătul antrenor al celor de la FCSB. Fostul mijlocaș a condus primul antrenament al verii

Gabriel-Alexandru Ioniță 12.06.2021, 23:10
Primele imagini cu Dinu Todoran, proaspătul antrenor al celor de la FCSB. Fostul mijlocaș a condus primul antrenament al verii

Au apărut primele imagini cu Dinu Todoran, proaspătul antrenor al celor de la FCSB. În vârstă de 42 de ani, Todoran a fost numit de Gigi Becali pe banca echipei roș-albastre după ce negocierile cu Marius Șumudică au picat. Acesta a fost foarte aproape de a semna cu FCSB, însă în cele din urmă cei doi nu s-au înțeles, iar Șumudică a ajuns la campioana CFR Cluj.

Dinu Todoran a fost preferat de Becali dintr-un motiv cel puțin interesant. Patronul FCSB-ului a dezvăluit că a luat această decizie deoarece Todoran se afla la biserică în momentul în care a fost sunat de el.

Am ales un antrenor cuminte, Dinu Todoran. A semnat azi, la 18:00. Acum o lună i-am zis lui MM Stoica să-l sune ca să-l aducem la Academie, încă nu se decisese.

Când l-a sunat azi, nu i-a răspuns lui MM Stoica. I-a dat mesaj că nu poate vorbi, era la Căldărușani, la duhovnic, e zi de sărbătoare. Atunci am zis că-l punem antrenor la prima echipă, nu la Academie.

Eu nu merg pe valoarea profesională, ci pe valoarea umană. Mi-a mers bine în viață. Eu vreau să câștig cu un om bun. Mai bine decât să câștig cu un om rău”, a declarat Gigi Becali pe 21 mai când l-a numit pe Dinu Todoran.

Primele imagini cu Dinu Todoran, proaspătul antrenor al celor de la FCSB. Fostul mijlocaș a condus primul antrenament al verii

Todoran a început oficial activitatea de antrenor la FCSB. El a condus primul antrenament din perioada de pregătire la baza din comuna Berceni. De asemenea, el i-a anunțat pe jucători care este programul pentru perioada următoare. Urmează ca în cel mai scurt timp, echipa roș-albastră să anunțe ce meciuri amicale va disputa înainte de startul sezonului.

Dinu Todoran a condus primul antrenament al verii la FCSB
Dinu Todoran a condus primul antrenament al verii la FCSB

Lotul primei echipe s-a reunit sâmbătă dimineață la Baza Sportivă FCSB, acolo unde noul antrenor, Dinu Todoran, a condus primul antrenament al verii.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani, care va fi ajutat de același staff din sezonul trecut, le-a comunicat noilor săi jucători programul de antrenamente, după care a condus ședința de pregătire. Al doilea antrenament a fost programat după amiază. Programul partidelor amicale din această vară va fi anunțat ulterior”, a transmis FCSB pe site-ul oficial.

Face Gigi Becali aceeași greșeală din ultimele sezoane?

Gigi Becali a fost destul de criticat pentru strategia sa din ultimii ani, aceea de a numi antrenori fără experiență. Începând cu Nicolae Dică și continuând cu Vergil Andronache, Bogdan Andone sau Toni Petrea, toți au preluat banca echipei roș-albastre fără a avea un CV notabil. Iar performanțele au fost pe măsură. FCSB nu a mai reușit să pună mână pe titlu în Liga 1 în acești ani și nu a mai prins grupele Europa League în ultimele două sezoane.

Bineînțeles că aceste numiri au fost puse pe baza faptului că de fapt Gigi Becali era cel care făcea echipa, iar antrenorul doar îi pregătea fizic și tactic pe jucători. Se pare că Becali se încăpățânează să abordeze această strategie. Rămâne de văzut dacă în cele din urmă ea va da rezultate.

Urmăriți Playsport.ro și pe