Primele transferuri ale lui Marian Copilu la Petrolul Ploiești: Latovlevici și un internațional din Coasta de Fildeș EXCLUSIV

Dan Marinache 27.03.2023, 13:10
Primele transferuri ale lui Marian Copilu la Petrolul Ploiești: Latovlevici și un internațional din Coasta de Fildeș EXCLUSIV

Începe o nouă eră la Petrolul. Marian Copilu a venit președinte și a adus banii necesari pentru salvarea clubului prahovean. Și asta nu este tot. Șeful „lupilor galbeni” a început să facă și primele transferuri.

Petrolul Ploiești s-a înțeles deja cu doi jucători care vor juca până în vară în Superliga.

Ismael Diomande, 30 de ani, cu meciuri în naționala Coastei de Fildeș și Iasmin Latovlevici sunt primii fotbaliști care au făcut deja vizita medicală și vor semna cu prahovenii. Mijlocas defensiv de meserie, Diomande a câștigat și Cupa Africii,în 2015, cu naționala din Coasta de Fildeș.

Vine si Latovlevici

Ivorianul era liber de contrat după ce a jucat ultima dată la Samsunspor.  Un fost campion al României, Latovlevici (36 de ani) a evoluat pentru FC Arges până în toamna trecută, atunci când a fost dat afară din cauza numeroaselor gafe pe care le-a făcut în acest sezon. Fotbalistul crescut de Poli Timișoara a mai colaborat cu Marian Copilu la CFR Cluj, unde au devenit campioni.

Cei doi fotbaliști vor semna contracte până în vară cu Petrolul Ploiești cu opțiune de prelungire pe încă un an.

Urmăriți Playsport.ro și pe