Primul club care dorește să îl cumpere pe Dragoș Nedelcu

Moldoveanu Camelia / 15.04.2022, 18:05
Primul club care dorește să îl cumpere pe Dragoș Nedelcu

Pare că lui Dragoș Nedelcu îi priește întoarcerea la Farul Constanța. După împrumutul eșuat la Fortuna Dusseldorf, în liga a doua germană, se pare că FCSB-ul o să-l poată vinde curând.

Dragoș Nedelcu este pe cale să semneze un contract de transfer

În vara anului trecut, FCSB l-a împrumutat pe Dragos Nedelcu la Fortuna Dusseldorf. Fotbalistul român nu a reușit să se adapteze, iar după șase luni a revenit în România. Gică Hagi l-a primit cu brațele deschise la Farul Constanța, Nedelcu fiind crescut la academia „Regelui”.

Ciprian Marica a dezvăluit faptul că Gică Hagi are foarte mare încredere în Dragoș Nedelcu și plănuiește să-l cumpere de la FCSB:

Este împrumutat, a fost o situație pe care Gică o cunoaște mai bine și ar prefera el să o explice. A fost alegerea lui în totalitate. Crede în Nedelcu și consideră că ne poate ajuta. Există și niște clauze acolo, așa că poate fi cumpărat.

Ne putem înțelege la o sumă. Dacă ar exista o sumă clară și am putea beneficia de ea, putem discuta”, a spus Ciprian Marica, la Pro Arena.

Mijlocașul naționalei României a avut ofertă din alt campionat

Dragoș Nedelcu n-a dus lipsă de oferte, când s-a întors din Germania. Gigi Becali nu a vrut să îl lase la CFR Cluj, în rest nu s-a opus. Așa că mijlocașul a ales să meargă iar sub comanda lui Gică Hagi, antrenor cu care s-a simțit cel mai bine. Nedelcu speră ca Regele să îl ajute să își deblocheze iar potențialul. Totuși, fotbalistul a fost aproape să își continue cariera în Europa

Fostul antrenor de la FCSB, Bogdan Andone, a dezvăluit unde era așteptat fotbalistul.

Cei de la Apollon Limasson l-au dorit, în iarnă, după despărțirea de nemți. M-au căutat și i-am pus în legătură. Chiar a fost aproape de Cipru, dar nu s-a întâmplat. Chiar înainte de discuțiile cu Dragos, un fundaș a suferit o accidentare gravă. Așa că ciprioții au trebuit să se reorienteze și nu mai puteau legitima decât un jucător. Au hotărât să aducă un fundaș central de meserie sută la sută, pentru că ei se bat la campionat. Și așa au căzut discuțiile.

Era un pas în față pentru el, pentru că ei vor fi campioni ai Ciprului. Au avans foarte mare, mai e o etapă și se intră în play-off, dar nu se înjumătățesc punctele și cred că 8 puncte avans sunt destul de multe, a explicat Bogdan Andone, la Digisport.