Primul conflict între Simona Halep și Patrick Mouratoglou. Reacția antrenorului după o postare a româncei

Giosanu Catinca / 26.05.2022, 14:39
Primul conflict între Simona Halep și Patrick Mouratoglou. Reacția antrenorului după o postare a româncei

Simona Halep a reușit să îl scoată din sărite pe Patrick Mouratoglou. Fosta lideră a clasamentului WTA a fost trasă la răspundere după meciul cu Nastasja Schunk de la Roland Garros. Mesajul transmis de antrenorul francez.

Simona Halep, primul conflict cu Patrick Mouratoglou

Simona Halep a întâmpinat probleme serioase în meciul cu Nastasja Schunk. Constănțeanca ar fi trebuit să treacă cu ușurință de sportiva din Germania, mai ales că aceasta nu a mai evoluat în trecut la Open-ul Francez 2022.

Chiar dacă germanca i-a creat probleme Simonei în primul tur la Ronald Garros, românca a s-a calificat în turul doi. O oră și 48 de minute a durat partida dintre Simona Halep și Nastasja Schunk.

”Hai mai întâi să facem asta”

Fostul lider mondial din WTA a fost mustrată de către noul ei antrenor, după debutul de la Paris.

Soția lui Toni Iuruc le-a promis fanilor că se va strădui să învețe limba franceză. Ea își dorește ca în viitorul apropiat să poată acorda interviuri în limba franceză și crede că antrenorul pe care îl are acum o poate ajuta în acest sens.

Hai mai întâi să ne concentrăm pe antrenorat”, i-a transmis Patrick Mouratoglou jucătoarei noastre.

Mesajul controversat al Simonei Halep

După meciul cu Nastasja Schunk ( 6-4, 1-6, 6-1 ), fosta lideră a clasamentului WTA a vorbit despre noul ei obiectiv.

În primul rând vreau să mulţumesc publicului, celor care au rămas în arenă. Vă mulţumesc, în urmă cu un an nu am jucat foarte mult, mi-a fost dor. Mă bucur de această victorie. Ea a lovit mingea tare, dar eu am rămas suficient de puternică! Am rămas concentrată. Mă bucur că am câştigat meciul pentru că mereu e greu în primul tur. Să joc mai bine în runda următoare, acesta este obiectivul! Vreau să lupt, aşa cum am făcut azi. Atmosfera este frumoasă, mă bucur că oamenii mă susţin. Am jucat finale aici. Acum am un antrenor francez şi pe viitor cred că voi învăţa franceza şi vom putea vorbi aşa aici.”, a spus Halep, la finalul meciului cu Nastasja Schunk.