Primul mare meci de tenis din circuit. Bianca Andreescu a reușit o revenire de senzație

Catinca Giosanu 01.01.2023, 13:42
Primul mare meci de tenis din circuit. Bianca Andreescu a reușit o revenire de senzație

Bianca Andreescu este pe val la început de an. Jucătoarea profesionistă de tenis a înregistrat o revenire fabuloasă la primul meci disputat în 2023.

Sportiva noastră era condusă cu 6-0, 5-2 de o fostă lideră mondială, dar s-a mobilizat și și-a adjudecat victoria în cele din urmă. Competiția pune la bataie premii totale de 642.735 de euro.

Bianca Andreescu a pășit cu dreptul în noul an

Bianca Andreescu a făcut spectacol în primul tur al turneului WTA de la Adelaide. Canadianca de origine română a reușit să se impună în fața Garbinei Muguruza, deși aceasta a condus-o cu 6-0, 5-2.

Sportiva în vârstă de 29 de ani era convinsă că va câștiga partida, numai că jucătoarea canadiană cu origini românești a reușit egalarea. S-a intrat apoi în tie-break.

Sportiva a reușit o victorie de poveste cu Garbine Muguruza

În setul decisiv, sportiva cu origini românești a anihilat toate mingile de break ale adversarei.

Scorul final a fost de 0-6, 7-6 (3), 6-1. Aceasta a fost a treia victorie pentru Bianca Andreescu în tot atâtea partide cu Garbine Muguruza.

Meciul dintre Bianca Andreescu și Garbine Muguruza a durat puțin peste două ore. Mai precis, 132 de minute.

În turul următor, jucătoarea canadiană cu origini românești se va duela cu învingătoarea dintre Amanda Anisimova (locul 23 mondial) și Veronika Kudermetova (locul 9 mondial).

Irina Begu şi-a aflat adversara din primul tur al turneului de la Adelaide

Irina Begu (32 de ani, locul 34 WTA) se va duela cu americanca Shelby Rogers (30 de ani, locul 47 WTA) în primul tur la Adelaide. Meciul dintre cele două jucătoare de tenis va avea loc luni, 2 ianuarie. Partida nu va începe mai devreme de ora 02:30.

Tot în primul tur la Adelaide, Sorana Cîrstea (32 de ani, locul 45 WTA) o va înfrunta pe jucătoarea elvețiană de tenis Viktorija Golubic (30 de ani, locul 76 WTA). Cele două nu s-au mai duelat până acum în circuitul profesionist.

Urmăriți Playsport.ro și pe