Primul mesaj al lui Patrick Mouratoglou din Italia. “Roma nu s-a construit într-o zi” Ce i-a transmis Simonei Halep

Moldoveanu Camelia / 06.05.2022, 16:01
Primul mesaj al lui Patrick Mouratoglou din Italia. “Roma nu s-a construit într-o zi” Ce i-a transmis Simonei Halep

Patrick Mouratoglou a avut um mesaj important pentru Simona Halep chiar în timpul antrenamentelor de la Roma. Campioana României urmează să-și înfrunte coșmarul de anul trecut.

Simona Halep, mesaj important de susținere din partea lui Patrick Mouratoglou

Campioana României se află la Roma, acolo unde o să paticipe (9 mai -15 mai) la cel de-al doilea turneu sub îndrumarea lui Patrick Mouratoglou. Simona Halep nu are amintire plăcute de la turneul de anul trecut din Italia, atunci când s-a accidentat foarte grav în timpul meciului cu Angelique Kerber și a abandonat la scorul de 6-1, 3-3.

Patrick Mouratoglou se pare că a înțeles foarte repede faptul că eleva sa are nevoie de multă susținere morală. Astfel, francezul a postat un mesaj chiar din timpul antrenamentelor:

Roma nu a fost construită într-o zi, așa că am venit mai devreme 😄🇮🇹 Săptămâna viitoare nu poate veni destul de repede!”, a scris Patrick Mouratoglou pe contul de Instagram.

Bineînțeles că zâmbetul Simonei Halep nu a putut fi trecut cu vederea. Constănțeanca și-a schimbat staff-ul aproape în întregime, păstrând doar colaborarea cu Teo Cercel. Preparatorul fizic a devenit cunoscut datorită colaborării cu Simona Halep, însă s-a mai aflat și în echipa Soranei Cîrstea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THE COACH (@patrickmouratoglou)

Motivul deciziei Serenei Williams în privința lui Patrick Mouratoglou

Colaborarea dintre Serena Williams și Patrick Mouratoglou a început încă din anul 2012. La un an distanță, antrenorul a divorțat de fosta soție, iar imaginile cu el și eleva sa în ipostaze intime s-au înmulțit. Multe voci au spus că acesta a divorțat pentru jucătoarea de tenis. Cu toate că multă vreme au încercat să se ferească de ochii curioșilor, paparazzi i-au surprins de mai multe ori în vacanțe.

Într-o declarație din 2015, Patrick Mouratoglou a recunoscut legătura amoroasă cu Serena Williams și a vorbit chiar și despre relația tensionată pe care a avut-o cu Richard Williams (despre care s-a făcut și un film, iar Will Smith a primit Oscarul) după ce jucătoarea de tenis a fost eliminată de la Wimbledon. Ulterior, cei doi s-au despărțit și am păstrat doar o relație profesională.

Spre surprinderea multora, antrenorul de tenis francez a anunțat începerea colaborării cu Simona Halep fără a se pronunța înainte și în legătură cu parteneriatul pe care încă îl avea, teoretic, cu Serena Williams. Se pare că Serena nu a putut trece cu vederea această trădare și a luat o măsură drastică, după cum a dezvăluit chiar Firicel Tomai, fostul antrenor al Simonei Halep în perioada 2008 – 2012.

Eu cred că în momentul ăsta șansele au crescut la 60-70% ca cei doi să meargă mai departe împreună (n.r. – Simona Halep și Patrick Mouratoglou), mai ales că Mouratoglou s-a despărțit brutal de Serena.

Ea se pare că s-a supărat că o antrenează pe Simona și a rupt comunicarea”, a spus Tomai, la Digi Sport.