Primul transfer făcut de Hagi pentru Europa. Cu ce jucător s-a înțeles deja Farul

Catinca Giosanu 06.03.2023, 21:35
Primul transfer făcut de Hagi pentru Europa. Cu ce jucător s-a înțeles deja Farul

Următorul sezon de Superliga începe pe 15 iulie. Gheorghe Hagi, ”Regele fotbalului românesc”, și-a făcut cărțile din timp. Antrenorul în vârstă de 58 de ani ar fi făcut deja primul transfer al verii. Cu ce jucător s-a înțeles gruparea de la malul mării.

Gheorghe Hagi, încă o lovitură pe piața transferurilor

Există zvonuri conform cărora gruparea pregătită de Gheorghe Hagi ar fi reuşit deja un transfer pentru la vară. Tehnicianul în vârstă de 58 de ani va mai bifa o repatriere în cadrul clubului său, potrivit Orange Sport.

Sursa citată arată că antrenorul-finanțatorul de la Farul Constanța intenționează să îl aducă înapoi la echipă pe Nicolae Carnat. Mijlocașul lateral se află sub contract cu CS Mioveni. Înțelegerea dintre cele două părți va expira la vara. Cel mai probabil, el va reveni la formația antrenată de Hagi.

Se întoarce Nicolae Carnat la Farul Constanţa?

Nicolae Carnat a crescut la Farul. El a petrecut o lungă perioadă la Academia ”Gheorghe Hagi”. Tânărul şi-a făcut junioratul la Unirea Alba Iulia, după care s-a transferat la Academia Hagi, ajungând ulterior în Anglia, la Wolverhampton, unde a jucat pentru formaţia U23, iar apoi a fost împrumutat în sezonul 2107/2018 la Esbjerg, în Danemarca.

În urmă cu zece ani, era considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători români. Între timp, lucrurile s-au mai schimbat, dar cifrele sale sunt în continuare destul de bune.

În 2021, a fost campion cu CFR Cluj. De asemenea, a evoluat pentru naţionala României la nivelul echipelor U17 şi U21.

Fostbalistul are planuri de nuntă

Nicolae Carnat vrea să își pună pirostriile. Iubita lui a reușit să îl facă să își dorească să devină ginere. El și-a cerut partenera în căsătorie de Revelion.

Fotbalistul de 23 de ani a ales să o ceară în căsătorie pe Carla chiar în noaptea dintre ani. Carla i-a oferit răspunsul așteptat, astfel că acum cei doi vor începe pregătirile de nuntă. Mijlocașul a anunțat logodna pe contul de Instagram și a publicat fotografii cu inelul pe care i l-a oferit iubitei sale.

Cel mai frumos ‘DA’ din viata mea!”, a scris fotbalistul.

“Un mod perfect de a începe noul an… Cu un mare DAAAAA!!!!”, a spus la rânrul ei Carla Ursu.

Urmăriți Playsport.ro și pe