Prin ce chin trece Del Potro. Idolul argentinienilor a dezvăluit prin ce calvar trece în fiecare zi

Giosanu Catinca / 23.09.2022, 13:29
Prin ce chin trece Del Potro. Idolul argentinienilor a dezvăluit prin ce calvar trece în fiecare zi

Juan Martin Del Potro a vorbit despre drama care i-a schimbat total viața. Favoritul fanilor argentinieni a trecut prin mai multe accidentări în ultima perioadă de timp, iar toată această situație l-a determinat să își încheie cariera de jucător de tenis înainte de vreme. Problema este că el este învățat să fie foarte activ și nu se poate adapta la noua situație.

Juan Martin Del Potro a vorbit despre drama vieții lui

Idolul argentinienilor a dezvăluit prin ce calvar trece în fiecare zi. El a suferit un șoc emoțional după ce s-a retras din sportul care l-a consacrat.

Fotbalistul a strâns în carieră aproximativ 30 de milioane de euro, din premii și contracte de sponsorizare. Banii obținuți de Del Potro au fost administrați de Horacio, tatăl lui. Bărbatul s-a stins din viață în urmă cu un an și jumătate și a lăsat în urma lui un dezastru financiar.

Americanii susțin că tatăl lui Del Potro a investit banii în mai multe proiecte eșuate. El ar fi închiriat suprafețe mari de teren pentru a cultiva soia și ar fi investit în imobiliare. Însă omul avea și un viciu de care nu a putut sub nicio formă să scape. Mai precis, a avut mari probleme cu jocurile de noroc.

Palmares Juan Martin Del Potro

Juan Martin Del Potro a obținut rezultate dintre cele mai bune în cariera sa. Ultimul meci oficial l-a disputat în turneul de la Buenos Aires, în fața compatriotului său, Federico Delbonis. Pe acela l-a pierdut, însă a reușit să câștige un titlu de Grand Slam în cei șapte ani și jumătate cât a jucat.

Argentinianul a câștigat patru turnee ATP consecutive când era adolescent. Ulterior, el a câștigat Turneele de la Stuttgart și de la Kitzbuhel, care au fost pe zgură, urmate de turneele de la Los Angeles și Washington D.C., pe hard.

La US Open, a ajuns până în sferturile competiției. Andy Murray a fost cel care i-a întrerupt seria de succese.