Prin ce „inginerie” vor șefii celor de la Sepsi OSK să-și convingă jucătorii să se vaccineze împotriva Covid-19

Bordei Radu / 20.10.2021, 17:12
Prin ce „inginerie” vor șefii celor de la Sepsi OSK să-și convingă jucătorii să se vaccineze împotriva Covid-19

Șefii de la Sepsi OSK au o mare problemă, pe care speră să o rezolve cât mai repede. În plină pandemie, ardelenii se confruntă și ei cu mulți fotbaliști care nu s-au vaccinat încă. Echipa din Sfântul Gheorghe se teme de izbucinirea unui focar, așa cum este la FCSB.

Bucureștenii au urmat exemplul patronului, nu s-au vaccinat și acum au peste jumătate de echipa indisponibilă, din cauza virusului. Plus antrenorul Edi Iordănescu și o parte din staff-ul său. Cei de la Sepsi vor să evite o situație similară în Ardeal. De aceea se gândesc la o strategie prin care să îi convingă pe fotbaliști de utilitatea vaccinării.

Patronul celor de la Sepsi OSK nu glumește. „Trebuie să luăm măsuri de urgență”

Laszlo Dioszegi nu vede cu ochi buni pe jucătorii care nu s-au vaccinat. Aceștia riscă să creeze o problemă majoră în lotul echipei.

Doar 35-40 % sunt vaccinați, ceea ce nu este bine. Nu este de glumă, chiar vreau să ne întâlnim să punem la punct o strategie. Trebuie luate măsuri, pentru că există cazul FCSB. Toată lumea vede ce s-a întâmplat acolo și nu vrem să avem aceleași probleme. Este adevărat, județul nostru nu are multe cazuri. Suntem bine, față de ce se întâmplă la nivel național, unde este tragedie, a declarat finanțatorul, la Pro X

Care este teama șefului de la Sepsi. „Fără ei, nu are niciun farmec să jucăm”

Din cauza situației grele din țară, există șanse mari ca să apară noi restricții la nivel național. Cel mai mult, Dioszegi se teme de faptul că fanii ar putea să primească iar interzis la meciuri.

Nu mai este spectacol, cu tribunele goale. Eu sper ca măcar vaccinații să aibă acces, așa ar fi normal. Cel mai bun exemplu este la Arad, unde suporterii i-au ajutat mult. Nu mai pierd niciun meci acasă, bat tot, explică patronul ardelenilor

Secretul revenirii celor de la Sepsi. „Semnez acum că mergem în playoff”

Ardelenii se află într-o situație la care nu se aștepta nimeni, după un start foarte slab de sezon. De aceea, antrenorul Leo Grozavu a fost îndepărtat și a venit italianul Cristiano Bergodi. Chiar dacă acesta a pierdut la meciul de debut, patronul crede că a făcut cea mai bună alegere.

Nu mă așteptam să avem o victorie în 12 etape, dar chiar și așa semnez că mergem în playoff. Dar îmi place de Bergodi, muncește mult și vorbește puțin. Are multe de reglat, dar am multă încredere în el, spune Dioszegi