Proaspăt logodită, Simona Halep, gest de „mămică” în fața aparatului foto. Imagini surpriză de la petrecerea din weekend

Moldoveanu Camelia / 14.06.2021, 16:02

Proaspăt logodita Simona Halep este în al nouălea cer. După ce a anunțat marele eveniment într-o conferință de presă, numărul 3 WTA s-a retras alături de familie pentru a sărbători. Gest de „mămică” în fața aparatului foto chiar la la petrecerea din weekend.

Simona Halep, gestă de „mămică” imediat după ce a fost cerută în căsătorie

Omul de afaceri, Toni Iuruc, și jucătoarea de tenis ,Simona Halep, se află într-o relație încă din 2019, iar acum au hotărât să o ducă la nivelul următor, lucru anunțat chiar de Simona Halep în cadrul unei conferințe de presă.

Așa cum se obișnuiește, Simona Halep a organizat o mică petrecere pentru a sărbători frumosul eveniment din viața ei. A ales să-l organizeze într-un cadru restrâns, alături de cele mai apropiate persoane din viața sa: părinții, fratele, cumnata și nepoțica ei.

Pentru că își dorește din tot sufletul să devină mamă, dar și pentru că este topită după nepoțica ei, Simo profita de fiecare ocazie pentru a o răsfăța pe cea mică. În fața camerelor foto, și nu numai, arată de fiecare dată cât de bine i-ar sta în rolul de mamă. Halep a postat încă o poză pe Instagram care a stârnit aprecierea fanilor.

Simona Halep este topită după nepoțica ei
Simona Halep este topită după nepoțica ei

Simo ar putea deveni mamă mai repede decât ne-am închipuit

Nu este un secret faptul că Simona Halep își dorește să devină mamă. Aceasta a declarat în mai multe rânduri că cea mai mare împlinirea a ei ar fi un copil. Cu toate că nimic nu se compară cu o „carieră de mamă”, Simo plănuiește să se împlinească mai întâi pe plan profesional.

Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan legat de nuntă. Îmi doresc copil, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil. Am avut o perioadă de recuperare de 3-4 săptămâni, în care zilnic am făcut 4-5 ore de exerciții și am primit tratament. Încă mi-este greu, mi-am pierdut ritmul, timing-ul față de minge, dar sunt sigură că în câteva săptămâni o să ajung la un nivel mult mai ridicat. Cel mai frumos și mai plăcut sentiment e că nu am dureri, mă simt foarte bine și în ultimele 5 zile am putut juca în fiecare zi tenis la intensitate maximă”, a declarat Simona Halep.

În această perioadă, Simona ar fi trebuit să concureze la Roland Garros, însă problemele medicale au împiedicat-o. Tot răul spre bine. S-a ales cu un logodnic! În săptămâna 20-26 iunie, campioana va concura la Bad Homburg, primul turneu WTA după fericitul eveniment.