Proaspăt rămas liber de contract, un antrenor e așteptat cu brațele deschise la FCSB! Meme Stoica l-a invitat: „Să dea un semn!”

Marian Cărăvan / 06.06.2021, 18:18
Proaspăt rămas liber de contract, un antrenor e așteptat cu brațele deschise la FCSB! Meme Stoica l-a invitat: „Să dea un semn!”

Să fie, oare, postul lui Dinu Todoran în pericol? Proaspăt rămas liber de contract, un antrenor e așteptat cu brațele deschise la FCSB! Chiar managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, i-a făcut invitația de a se alătura celor de la FCSB.

Rămas liber de contract, un antrenor e așteptat cu brațele deschise la FCSB!

O simplă invitație la un meci de fotbal poate ascunde și alte intenții. Spre exemplu, un post de antrenor. Nu spunem că nu ar fi imposibil. Un antrenor care a rămas liber de contract e așteptat cu brațele deschise la FCSB. Chiar managerul general Mihai Stoica i-a făcut invitația. Totul a pornit de la faptul că tehnicianul a vrut să asiste la n meci al roș-albaștrilor, la Giurgiu, însă nu a mai prins un loc pe listă. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, numărul celor care aveau acces pe stadioane a fost limitat. Fost fotbalist la Steaua, în perioada 1987-1995, Ilie Stan a trăit un moment umilitor, fiind refuzat de Vali Argăseală. Ilie Stan a vrut să vadă meciul cu CFR, însă nu a fost posibil. Deși inițial i s-a găsit un loc, a fost sunat să i se comunice că are „interzis” la meciurile FCSB.

Managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, îi dă însă vești bune lui Ilie Stan.

Ilie Stan poate veni oricând, însoțit de cine vrea, la orice meci organizat de noi. Trebuie doar să-mi dea un semn cu o zi înainte. Invitația e valabila pentru orice fost fotbalist sau antrenor al Stelei. Pe jandarmul care i-a transmis lui Ilie că e interzis la meciurile noastre îl rog să mă informeze cine a spus prostia asta. Dacă nu cumva e o mare minciună”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Proaspat ramas liber de contract, Ilie Stan e asteptat cu bratele deschise la FCSB! Meme Stoica l-a invitat
Proaspat ramas liber de contract, Ilie Stan e asteptat cu bratele deschise la FCSB! Meme Stoica l-a invitat

Ilie Stan nu mai vrea la Gloria Buzău

Ilie Stan nu mai continuă la SCM Gloria Buzău. Antrenorul a anunțat, printr-o postare pe contul personal de Facebook, că nu mai rămâne la echipă după ce îi expiră contractul. Ilie Stan mai are contract până pe 30 iunie, însă conducerea clubului buzoian nu i-a dat semnale că se dorește prelungirea înțelegerii.

„Dragii mei buzoieni,

După doi ani în care am încercat să fim cât mai buni, și eu, și echipa, părăsesc cu regret Gloria. Clubul la care am deschis ochii în fotbal, la care am debutat în prima divizie, de la care mi-am început ascensiunea către fotbalul mare. Clubul meu de suflet, alături de Steaua. Poate că nu întâmplător au și aceleași culori, roșu-albastru.

Au fost doi ani foarte grei. A trebuit să reclădim echipa, s-o luăm aproape de la zero. Dar eu zic că am făcut lucruri frumoase. Am avut și meciuri bune, ne-am clasat o vreme pe locuri fruntașe. Las în urmă un lot conturat, dar și câțiva tineri, unii încă juniori, pe care i-am promovat și care sper să-și continue ascensiunea în tricoul Gloriei: Pârvulescu, Socol, Cl. Ionescu, Lazăr, portarii Horeboiu și Șerban.

Dacă diriguitorii clubului ar fi obținut în acești doi ani dreptul juridic de a promova în prima liga, sigur am fi fost mai motivați. Așa, cu o finalitate neclară a muncii noastre, ne-a fost foarte greu. Când nu ai o destinație, e foarte greu să alegi drumul.

Cu toate acestea, eu cred că în cei doi ani petrecuți la Gloria am făcut destule lucruri bune. Clubul a vândut (pe bani, nu liberi) doi jucători importanți, V. Alexandru și V. Munteanu. Iar eu am muncit mereu, însuflețit. Și fiindcă nu-mi tradez meseria, dar și fiindcă sunt de-al locului, Gloria însemnând enorm pentru mine.

Probabil că pe asta au și mizat conducătorii clubului, pe atașamentul meu, pe sufletul meu de buzoian. Dezvălui acum, pe parcursul celor doi ani am avut mai multe oferte, și din prima liga, dar și din străinătate. Am ales însă să rămân. Cu sufletul, nu cu cardul.

Acum, în clipă despărțirii, va urez să rămâneți sănătoși, iar Gloria să-și rezolve problema juridică a promovării, însă și pe cea fotbalistică, pe teren. M-aș bucură, ar fi și o părticică din muncă mea.

Succes!

Al vostru,

Iliesta”, a anunțat Ilie Stan pe Facebook.