Problema globală, care distruge viitorul tinerilor, dezbătută inclusiv de Cristiano Ronaldo. Care e marea carență a adolescenților de azi

Giosanu Catinca 17.11.2022, 10:13
Problema globală, care distruge viitorul tinerilor, dezbătută inclusiv de Cristiano Ronaldo. Care e marea carență a adolescenților de azi

Noua generaţie de telefoane i-a cucerit pe adolescenții din întreaga lume. Astăzi, tinerii nu își mai doresc să primească lucruri simple. Ei vor să țină pasul cu modă și ar vrea să își schimbe telefoanele ori de câte ori apare unul nou pentru că simt nevoia de performanțe mai ridicate.

Problema globală, care distruge viitorul tinerilor, a fost dezbătută inclusiv de Cristiano Ronaldo. Starul lui Manchester United a sesizat că și juniorii legitimați la clubul englez se confruntă cu probleme de acest fel.

Cristiano Ronaldo, despre impactul tehnologiei asupra tinerilor

Cristiano Ronaldo recunoaște că jucătorii mai tineri de la Manchester United nu îi apreciază la adevărata lor valoare pe cei care evoluează la cel mai înalt nivel. Starul portughez dă vina pe tehnologie, care îi distrage mult prea mult pe tineri.

Nu cred că tinerii de la United nu au respect pentru jucătorii cu experiență sau pentru cei mai în vârstă, dar trăiesc într-o eră diferită. Îmi dau seama de asta de la băiatul meu, care are 12 ani. Dorința lor e diferită.

Cred că au un drum mai ușor, nu suferă și nu le pasă. Nu mă refer doar la tinerii de la Manchester United, ci la toți din toate ligile. Nu poți să-i învinovățești, pentru că așa e viața pentru noua generație. Tehnologia îi distrage.”, a spus starul lui Manchester United, într-un interviu acordat pentru presa străină.

”Nu am niciun dubiu că o aibă o carieră lungă în fotbal”

Lusitanul a vorbit în cadrul aceluiași interviu și despre coechipierii de la Manchester United, echipă de la care își dorește să plece pentru a juca în Champions League.

CR7 a fost întrebat care dintre coechipierii săi au reușit să îl impresioneze după ce a revenit în Premier League. Fără să stea prea mult pe gânduri, vârful de atac a oferit un răspuns inedit.

Din ce am văzut eu la Manchester United pot spune că m-a impresioant Diogo Dalot. E tânăr, dar e foarte profesionist și nu am niciun dubiu că o aibă o carieră lungă în fotbal.

E tânăr, inteligent, și profesionist. Mai sunt câțiva ca el, dar e greu să-i enumăr. Probabil Lisandro Martinez, Casemiro, chiar dacă a făcut 30 de ani, dar în final, Dalot m-a impresionat cel mai mult.”, a mai spus Cristiano Ronaldo.