Probleme de sănătate netratate pentru Erik Lincar: „După ce se încheie barajul mă duc direct la spital”

Bordei Radu / 22.05.2022, 21:54
Probleme de sănătate netratate pentru Erik Lincar: „După ce se încheie barajul mă duc direct la spital”

Erik Lincar a trăit la extrem prima mansă a barajului de promovare, contra celor de la Dinamo. Echipa antrenată de fostul stelist este aproape să realizeze marea surpriză. „Studenții” conduc cu 2 la 0 înainte de returul din Ștefan cel Mare.

Erik Lincar de abia așteaptă să se termine sezonul. „Mă duc direct la spital”

Antrenorul clujenilor a avut parte de un sezon foarte dur, pe banca studenților. Fostul stelist a fost la un pas de promovarea directă, iar acum trebuie să lupte cu Dinamo. Presiunea și-a spus cuvântul și tehnicianul recunoaște că trebuie să se controleze medical.

Sunt frustrări mari la această echipă, că nu s-a promovat direct. Și eu am frustrări mari, să nu credeți că nu sufăr. Mi-au apărut niște pete pe gît, de 3 săptămâni le am, dar nici nu m-am dus la doctor. Mă dor și dinții, sunt unele probleme. Mai am o săptămână, apoi va trebui să le fac pe toate, mă duc direct la spital, a explicat Lincar, după meciul cu Dinamo.

Erik Lincar aștepta o diferență mai mare la meciul cu Dinamo

Chiar dacă echipa sa a devenit mare favorită, înainte de manșa retur, Linkar este de părere că se putea obține un rezultat mult mai bun. Jucătorii săi au ratat șansa de a tranșa în mod decisiv soarta barajului. Antrenorul consideră că jucătorii săi mai puteau marca.

Este prima repriză, mai avem o repriză la București. Sper să fim la fel de determinați și de luptători, cum am fost în seara asta. Am avut două-trei ocazii enorme, monumentale, ce poți să-ți dorești mai mult în fotbal? Mi-aș fi dorit ca scorul să fie 3-0, 4-0, trebuia să profităm de toate șansele pe care le-am avut. Dinamo a avut și ea câteva ocazii, este o echipă cu jucători importanți, dar dacă vom promova o vom face doar prin muncă. Și ei au avut atitudine.

În fotbal sunt momente și momente. În alte meciuri n-am avut șansă, astăzi am avut șansa să înscriem primii. Am avut șansă și pe final de joc, când am marcat în zece oameni. Ajungem în situații de unu-la-unu cu portarul, trebuie să înscriem în aceste situații. Am scăpat de patru ori cu portarul și am înscris doar două goluri, ar trebui să avem un procentaj mai mare de 50%

Nu sunt mulțumit că Ely Fernandes a luat roșu, a comis un fault stupid la centrul terenului. Trebuie să muncim bine săptămâna asta și să fim determinați la București. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, s-a jucat doar prima repriză”, a spus Erik Lincar, la finalul partidei.