Probleme mari pentru Edi Iordănescu. Florinel Coman, incert pentru meciurile naționalei. Ce s-a întâmplat cu fotbalistul de la FCSB

Ioan Valentin Oprea 02.09.2023, 23:13
Probleme mari pentru Edi Iordănescu. Florinel Coman, incert pentru meciurile naționalei. Ce s-a întâmplat cu fotbalistul de la FCSB

Probleme mari pentru Edi Iordănescu, înainte de dubla decisivă din această lună, cu Israel şi Kosovo.

După absenţele lui Dennis Man şi Vlad Chiricheş, un un alt tricolor are şanse mici să se refacă până în 9 septembrie, dată la care este programată partida cu Israel.

Florinel Coman, unul din cei mai în formă fotbalişti din Superligă, a suferit o răceală puternică şi, potrivit informaţiilor furnizate de jurnaliştii de la GSP, acesta este incert pentru cele două meciuri ale primei reprezentative.

FRF nu a dat încă nicio informaţie despre Coman

Nu există, până în prezent, nicio informaţie oficială despre cazul Coman nici dinspre FCSB, dar nici dinspre FRF. „Mbappe de România” nu a jucat în ultima etapă din Superligă, după ce a văzut două cartonaşe galbene în deplasarea de la Arad.

Coman a bifat şase prezenţe în noua stagiune de campionat, iar cifrele sale sunt foarte bune. Acesta şi-a trecut numele pe lista marcatorilor de trei ori şi a reuşit, pe de altă parte, şi patru assist-uri. În plus, s-a descurcat bine şi în Conference League, unde are un gol şi o pasă decisivă.

În afară de „Mbappe de România”, formaţia lui Gigi Becali mai are încă doi jucători convocaţi la naţionala lui Iordănescu jr., portarul Ştefan Târnovanu şi căpitanul Darius Olaru. Ultimul a prins o zi mare sâmbătă şi a marcat două goluri în prima repriză a întâlnirii cu CSU Craiova.

Iordănescu atacă şase puncte

Într-un mesaj publicat pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, Edi Iordănescu s-a arătat extrem de încrezător înainte de duelurile cu Israel şi Kosovo. Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a subliniat că, în cazul a două succese, România este deja cu un picior la turneul final din Germania.

Cred că avem calitatea și valoarea necesare să ne impunem și să ne urmăm visul. Am încredere în jucători și în spiritul lor de sacrificiu. Parcursul din aceste preliminarii a arătat că această echipă poate și, mult mai important, că luptă până la final pentru obiectivul pe care ni l-am propus”, a fost mesajul de îmbărbătare al fiului „Generalului” pentru Mihăilă şi compania.

Urmăriți Playsport.ro și pe