Probleme mari pentru FCSB înainte de meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe. Mihai Stoica a recunoscut tot

Ștefănescu Dragoș 19.12.2021, 15:21
Probleme mari pentru FCSB înainte de meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe. Mihai Stoica a recunoscut tot

Sepsi Sf. Gheorghe și FCSB se înfruntă în această seară de la ora 20:30 în etapa cu numărul 21 a Ligii 1. Înaintea partidei, Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB se confruntă cu probleme mari de lot.

FCSB, probleme mari de lot înaintea partidei cu Sepsi

Sepsi Sf. Gheorghe primește în această seară vizita celor de la FCSB. Partida începe de la ora 20:30 și face parte din etapa cu numărul 21 a Ligii 1.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a prefaţat duelul cu Sepsi. Acesta a recunoscut că echipa sa va avea o misiune foarte grea. Managerul FCSB a dezvăluit că roș-albaștri au mari probleme de lot, în condiţiile în care Octavian Popescu este suspendat şi câţiva jucători au probleme medicale. Stoica a subliniat și faptul că se așteaptă la un joc dur al covăsnenilor.

Noi până acum avem un complex, noi la Sfântu Gheorghe nu am reuşit să câştigăm. Nu există stadion in ţara asta să nu fi câştigat, uite că la Sfântu Gheorghe, sunt doar cinci meciuri, dar 5 meciuri nu sunt puţine.

Oricum avem niste probleme foarte mari in alcătuirea echipei, pentru că il avem pe Tavi Popescu suspendat şi avem şi câţiva jucători care nu pot evolua.

Nu mă aştept ca cei de la Sepsi să joace foarte dur cu noi, ma aştept să joace bărbăteşte pentru că asta e profilul echipei”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport.ro.

FCSB, misiune grea la Sfântu Gheorghe

FCSB merge la Sfântu Gheorghe după o serie excelentă de cinci victorii consecutive în Liga 1. Echipa lui Toni Petrea se află pe locul doi al clasamentului, având 46 de puncte. Roș-albaștri vor să obțină diseară o nouă victorie pentru a se menține cât mai aproape de liderul CFR Cluj.

De cealaltă parte, Sepsi este într-o revenire uluitoare de formă. Cristiano Bergodi a reușit să ducă echipa covăsenană în semifinalele Cupei României. În plus, seria ultimelor șapte jocuri din Liga 1 fără eșec, care cuprinde patru victorii și trei remize, a readus-o pe Sepsi în cursa pentru play-off. Covăsnenii se află pe locul zece, având 25 de puncte.

Partida din această seară va fi extrem de interesantă, având în vedere miza imensă a celor trei puncte puse în joc.

Toni Petrea vrea o victorie la final de an

Antrenorul FCSB, Toni Petrea, a vorbit într-o conferințădepresă despre înfruntarea cu Sepsi, de duminică seară. Tehnicianul roș-albaștrilor este conștient că echipa sa va avea un meci greu la Sfântu Gheorghe, dar vrea să obțină cele trei puncte pentru a se menține cât mai aproape de liderul CFR Cluj.

E ultima partidă din acest an, una în deplasare, cu un adversar bun, cu antrenor bun, care nu a mai pierdut de câteva etape. Trebuie să fim atenți. Mergem încrezători, vrem să continuăm seria bună și să ne întoarcem cu o victorie. Va fi un meci disputat, ei au obiectivele lor, vor în play-off, așa că mă aștept la un joc foarte disputat.

Plecăm cu gândul la victorie de fiecare dată, mai ales în situația noastră, că trebuie să venim din urmă. Vom vedea la final ce se va întâmpla”, a spus Toni Petrea.