Probleme pentru Carlos Alcaraz în semifinala cu Djokovic. Spaniolul a acuzat dureri la picior și Nole a primit un break cadou

Radu Bordei 09.06.2023, 18:58
Probleme pentru Carlos Alcaraz în semifinala cu Djokovic. Spaniolul a acuzat dureri la picior și Nole a primit un break cadou

Semifinala de vis dintre Novak Djokovic și Carlos Alcaraz riscă să se termine mai repede decât se aștepta cineva. Asta pentru că ibericul a suferit o accidentare care poate să îi strice parcursul. Liderul mondial a arătat că are probleme fizice.

Carlos Alcaraz, probleme fizice în semifinala la Roland Garros

Fanii tenisului au avut ce să vadă în „finala din semifinale” dintre principalii favoriți ai turneului. Și Nole și Carlos au oferit un tenis de mare calitate și lovituri care mai de care mai spectaculoase. Fiecare jucător a câștigat câte un set într-un duel pe muche de cuțit. Dar setul al treilea a început cum nu se poate mai prost pentru Alcaraz. Liderul mondial a acuzat dureri la piciorul drpet și a cerut îngrijiri medicale. Liderul mondial nu putea călca bine și chiar și rivalul lui a venit, preocupat, lângă el. Până la urmă, Carlos a reluat meciul, dar se pare că această accidentare a stricat echilibrul și spectacolul meciului.

Durerile au început la socrul de 1-1 și setul s-a terminat cu un 6-1 clar pentru Nole. Alcaraz nu s-a mai putut deplasa așa cum o făcuse până în acel moment și acest lucru riscă să îi strice meciul. Dacă spaniolul nu își va reveni din punct de vedere fizic, atunci Nole va defila spre finală.

În a doua semifinală, imediat după duelul Djokovic – Alcaraz, se vor înfrunta Casper Ruud (4 ATP) și Alexander Zverev (27 ATP).

Urmăriți Playsport.ro și pe