Probleme pentru Cosmin Contra. Echipa sa a făcut un pas greșit pe teren propriu și poate rata titlul

Bordei Radu / 24.05.2022, 11:49
Probleme pentru Cosmin Contra. Echipa sa a făcut un pas greșit pe teren propriu și poate rata titlul

Cosmin Contra a început să aibă emoții, la actuala lui echipă. După un start fulminant, în Arabia Saudită, echipa antrenată de fostul selecționer a ajuns să răsufle greu. Din mare favorită la titlu, Contra are mari emoții, cu 3 etape înainte de final.

Cosmin Contra are probleme în Arabia Saudită. A pierdut un meci care îi poate lua titlul din buzunar

Vestea bună pentru Cosmin Contra și Al Ittihad este că rămân în continuare la mâna lor. Chiar dacă în ultimul timp nu au mai arătat fotbalul spectaculos care i-a făcut să domine competiția, în Arabia Saudită, sunt în continuare pe locul 1. Vestea proastă a venit după derby-ul pierdut cu Al Hilal. Acesta a fost cedat pe teren propriu, ceea ce a durut și mai tare. Echipa antrenată de român a deschis scorul, prin Romarinho, în minutul 32. A urmat, însă, colapsul. Michael a egalat până la pauză, iar în repriza secundă oaspeții au mai punctat de două ori. Același Michael a realziat dubla, iar Al-Dawsari a marcat și el.

Această înfrângere aduce Al Hilal la doar trei puncte în urma liderului. Mai sunt 3 etape și Cosmin Contra va trebui să gestioneze bine o situație complicată pentru a câștiga titlul și a beneficia de puțină liniște. Altfel, conducerea ar putea să uite toate schimbările pozitive aduse de fostul selecționer al României și să taie în carne vie.

Eșec și pentru Răzvan Lucescu, în Grecia. PAOK a pierdut finala Cupei

PAOK Salonic și Panathinaikos s-au înfruntat sâmbătă în finala Cupei Greciei. Fanii celor două rivale au declanșat iadul pe Stadionul Olimpic din Atena. Presărată cu mai multe incidente violente, partida a fost câștigată de Panathinaikos, cu scorul de 1-0. Datorită violențelor dintre fani, începutul partidei a fost amânat cu jumătate de oră. Suporterii au încercat să se încaiere și pe stadion dar poliția a intervenit cu gaze lacrimogene pentru a calma situația.

Am regretul că nu am câştigat această finală. Ar fi fost chiar un an senzaţional, însă înfrângerile fac parte din fotbal şi constat că cei cu adevărat puternici sunt cei care pierd meciuri şi trec peste. Trebuie să ai forţa să te trezeşti a doua zi, să ridici capul şi să mergi înainte. E adevărat că pentru noi, cei din Salonic, şi cei care sunt cu PAOK, este un moment frustrant pentru că o finală pierdută dintr-un penalty inventat lasă nişte urme, nişte frustrări, dar mergem înainte. Mai avem de luptat ca să depășim Atena”, a spus Răzvan Lucescu, la întoarcerea în țară