Probleme pentru fostul jucător de la FCSB în Italia. Malcolm Edjouma uitat din nou pe banca de rezerve la Bari

George Drafta 28.09.2023, 15:14

Transferul în Italia nu îi prieşte pe deplin lui Malcom Edjouma.

Fotbalistul plecat de la FCSB în această vară în Serie B la Bari nu şi-a câştigat locul în prima echipă a italienilor. După ce a reuşit să prindă un meci ca titular runda trecută în faţa celor de la Catanazaro, acum francezul a fost uitat pe banca de rezerve la deplasarea cu Parma.

A fost pentru a doua oară în acest sezon când Edjouma nu a fost folosit. S-a întâmplat şi în partida cu Pisa, din urmă cu 12 zile. Cu siguranţă că unul dintre motivele pentru care mijlocaşul nu a reuşit să îşi păstreze statutul dobândit la un moment dat îl reprezintă evoluţia din partida contra celor de la Catanzaro, atunci când a şi fost înlocuit după primele 45 de minute.

Randament scăzut

Aproape de promovare în stagiunea precedentă, Bari se chinuie acum să ajungă aproape de poziţiile fruntaşe. Este abia pe locul 13, cu 8 puncte, la cinci lungimi de al doilea loc, promavabil direct. O singură victorie are trupa pregătită de Michele Mignani în cele şapte runde scurse până acum.

E adevărat că singura înfrângere a fost înregistrată chiar în faţa liderului Parma, în meciul în care Edjouma nu a bifat vreun minut.  „Un corp străin pentru echipă”, l-au carcaterizat peninsularii după ultima sa evoluţie. În total, fotbalistul de 26 de ani a strâns 106 minute în 5 partide jucate în actuala stagiune pentru Bari.

Credit line: Emmanuele Mastrodonato/IPA Sport / imago sportfotodienst / Profimedia

Lipsă de acomodare

Cei de la Tuttobari.com au şi dezvăluit care sunt motivele pentru care fostul jucător de la FCSB nu s-a impus încă la actuala sa echipă.

„Domnul Mignani a fost clar pe această temă: fostul jucător al FCSB trebuie să asimileze mai bine limba italiană și conceptele tactice înainte de a putea acoperi roluri delicate la mijlocul terenului, unde fazele ofensive și defensive sunt la fel de importante și trebuie desfășurate cu o precizie meticuloasă și în momentul potrivit”, a fost explicaţia venită din Italia.

Urmăriți Playsport.ro și pe