Probleme pentru jucătorii unei echipe din Premier League, după ce au folosit informații din club într-un popular joc pe calculator

Marian Cărăvan 23.02.2021, 18:06
Probleme pentru jucătorii unei echipe din Premier League, după ce au folosit informații din club într-un popular joc pe calculator

Un joc pe calculator poate crea probleme în viața reală. Se întâmplă în Anglia, cu un joc popular printre fotbaliștii din Premier League. Sunt probleme pentru jucătorii unei echipe din Premier League, după ce au folosit informații din club într-un popular joc pe calculator. Probabil fără să vrea au dezvăluit un secret, iar acum suportă consecințele.

Probleme pentru jucătorii unei echipe din Premier League, după ce au folosit informații din club într-un popular joc pe calculator

Jocurile pe calculator care au ca temă fotbalul nu au mare trecere doar în rândul microbiștilor. Și fotbaliștii profesioniști joacă fotbal pe computer. Fantasy Premier League este jocul care atrage tot mai mulți adepți. A devenit popular și în rândul fotbaliștilor din Premier League. Îl joacă inclusiv cei de la Aston Villa, care acum au probleme. Asta după ce au dezvăluit detalii din interior, înaintea meciului cu Leicester. Probleme pentru jucătorii unei echipe din Premier Lreague, după ce au folosit informații din club într-un popular joc pe calculator.

Unele informații, cum ar fi accidentările unor jucători, pot ajunge în joc. Managerul Dean Smith a fost extrem de deranjat după ce s-a aflat de accidentarea celui mai bun jucător de la Aston Villa, Jack Grealish. Și asta chiar înaintea unui meci important din Premier League, cu Leicester. Tot mai mult informații au apărut pe rețelele sociale cum că Grealish ar fi accidentat. S-a pornit de la faptul că toți coechipierii acestuia care joacă Fantasy Premier League l-au scos din echipele avute. Mai mult decât atât, fanii au căutat imagini de la unul dintre antrenamentele premergătoare meciului cu Leicester și nu l-au găsit în nicio poză.

Astfel, Leicester a avut o informație prețioasă, pe care manangerul lui Villa, Dean Smith, a încercat să o ascundă. Niciun cuvințel nu a fost rostit la conferința de presă de vineri despre starea medicală a mijlocașului. Evident, că după ce a aflat ce au făcut jucătorii săi, Smith a luat o decizie radicală. Tehnicianul le-a interzis jucătorilor săi de la Aston Villa să mai joace Fantasy Premier League.

Jack Grealish este jucatorul lui Aston Villa despre a carui accidentare s-a aflat prin intermediul jocului Fantasy Premier League
Jack Grealish este jucatorul lui Aston Villa despre a carui accidentare s-a aflat prin intermediul jocului Fantasy Premier League

Ce presupune Fantasy Premier League

Fantasy Premier League, popularul joc pe calculator, are câteva reguli de care jucătorii trebuie să țină seama. Nu e nimic complicat. Cu un buget inițial de 100 de milioane îți poți creea o echipă, formată din 11 titulari și patru rezerve. Aceștia vor aduna puncte în funcție de evoluțiile jucătorilor din Premier League. Peste șapte milioane de echipe sunt înscrise în Fantasy Premier League.

Cum jocul este popular și printre fotbaliștii din Premier League, nu de puține ori ajung aici informații despre accidentări. Cazul de la Aston Villa nu este singular în acest sezon. Acum câteva etape, Mane a fost scos din echipă de coechipierul său, Andy Robertson, deși Liverpool avea un meci cu West Ham.

Aston Villa, înfrângere pe teren propriu în ultima etapă

Aston Villa a jucat duminică pe teren propriu cu Leicester. Echipa pregătită de Dean Smith a pierdut cu 2-1 meciul de pe Villa Park. Având o informație prețioasă, accea că Jack Grealish e accidentat, antrenorul lui Leicester a pregătit special meciul. Și a avut câștig de cauză.

Asta l-a înfuriat foarte tare pe Dean Smith, care le-a interzis jucătorilor săi să mai joace Fantasy Premier League. Vor juca fotbal doar pe teren, nu și din fața calculatoarelor.

Vestea bună este că accidentarea lui Jack Grealish nu este atât de gravă și fotbalistul ar putea reveni pe teren chiar în weekend. Aston Villa joacă sâmbătă, 27 februarie, de la ora 19:30, în deplasare cu Leeds.

Urmăriți Playsport.ro și pe