Probleme pentru Laurențiu Reghecampf înainte de “meciul sezonului”. Cu ce se confruntă Universitatea Craiova

Moldoveanu Camelia 11.05.2022, 19:51
Probleme pentru Laurențiu Reghecampf înainte de “meciul sezonului”. Cu ce se confruntă Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf își pregătește elevii pentru „meciul sezonului”, însă se gândește serios și la confruntarea cu CFR Cluj din play-off. Problemele nu-i ocolesc pe cei de la Universitatea Craiova în momentele importante.

Universitatea Craiova se confruntă cu probleme înaintea meciului cu Sepsi

Oltenii urmează să se confrunte cu Sepsi Sf Gheorghe joi, de la ora 19:30, în semifinalele Cupei României. Din confruntarea denumită de Laurențiu Reghecampf ca fiind „meciul sezonului” o să lipsească Alexandru Mateiu. Fotbalistul resimte dureri din cauza problemelor musculare:

Are o problemă musculară de două săptămâni. Am încercat să îl punem pe picioare. La penultimul meci de acasă a jucat 60 de minute, a făcut-o foarte bine. Încă resimte dureri,. Dar încă este acest risc, această problemă. Vom vedea la antrenamentul de astăzi ce se întâmplă.

Este meciul sezonului pentru noi, ne dă posibilitatea să ajungem în finală. Chiar dacă nu va fi deja câștigată, dar suntem obligați să fim acolo. Trebuie să fim serioși, să ne respectăm adversarul, dar să ne facem jocul. Avem nevoie de aportul fanilor. E cel mai important să vedem că ne susțin”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

„Echipa a doua nu este aici, nu poate juca”

Dacă trece de Sepsi, Universitatea Craiova urmează să joace finala pe 19 mai. Însă, înainte de asta Laurențiu Reghecampf și echipa o să facă o oprire la Cluj. Dat fiind faptul că oltenii au șanse reale pentru a cuceri Cupa României, multă lumea s-a întrebat dacă universiattea .

Noi nu avem rezerve, iar echipa a doua nu este aici, nu poate juca. Am ținut mereu să respectați jucătorii care vin de pe bancă!

Pentru mine sunt importanți jucătorii care se pregătesc foarte bine, serios, înaintea unui meci. Sunt profesioniști, iar când apelez la ei, trebuie să joace. Așa e la fotbal, sunt doar 11 titulari. Încercăm să îi schimbăm, astfel încât să avem un plus”, a spus Laurențiu Reghecampf, despre semifinala cu Sepsi și duelul cu CFR Cluj.

Laurențiu Reghecampf a ținut să sublinieze și faptul că nu are nicio favorită la titlu:

Nu am nicio favorită la titlu. Nu vrem să fim arbitri, noi vrem să jucăm toate meciurile la aceeași intensitate. Jucătorii trebuie să înțeleagă că trebuie să fie mai pregătiți, dacă vrem să cucerim titlul anul viitor”, a mai spus Reghecampf înaintea meciului cu Sepsi.

Gigi Becali i-a „făcut” lui Reghecampf echipa pentru meciul cu CFR Cluj

Pentru olteni, meciul cu CFR nu mai are importanță, decât de palmares. Dacă se vor califica în finală, jucătorii lui Reghecampf vor fi cu gândul la finala de peste o săptămână. Asta crede și Gigi Becali, de aceea patronul FCSB nu are așteptări mari de la meciul juveților cu campionii de la CFR. Totuși, latifundiarul speră să nu vadă pe teren juniorii și așteaptă ca Reghe să trimită o echipă puternică pe teren.

Eu cred că CFR poate pierde cu Craiova. Ei nu mai au formă de joc, au experiență, voință, dar e greu. Bine, nici nu pot cere ca oltenii să joace 100% se gândesc și ei la finală, ce să facă? Să nu ia Cupa că sunt eu Becali? Am vorbit cu Rotaru, mi-a zis că vroia locul 2 și, că dacă nu va avea șanse, va mai odihni jucători. Așa aș face și eu. Dar să bage rezervele, nu copii. Că au jucători buni, Nistor, Mateiu, Koljici, că el văd că e rezervă. Are Reghe de unde alege, anunță latifundiarul, la Pro Arena

Urmăriți Playsport.ro și pe